• 瀏覽: 7,844
  • 回覆: 91
本主題由 凪想 於 2021-10-22 12:02 AM 使用 提升卡 道具
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-21 09:35 PM 發表

蔣家旻一出道已經好有演戲天份,當年拍《天與地》做少女版阿佘都可圈可點,完全唔似新人!
頭先場喊戲演得好到位,好有感染力,令人感受到佢所承受既委屈,好有當年楊怡喺《家好月圓》委屈爆喊的風采!

反而之前《把關者們》黃智雯喊戲就真係吹大左,黃智雯拍喊戲勁假,一睇就知做戲,完全唔夠自然投入!

希望蔣家旻可以有多D演戲機會,佢演戲真係好用心,完全唔會令人出戲,勁出色!
yes..依場喊戲.有當年楊怡喺《家好月圓》委屈爆喊影子...年尾可爭女配角

做咩忽然轉死性讚TVB啲藝員呀?妖電視無出糧比你諗住出個帖文向TVB收錢呀🤣🤣🤣🤣

但係把聲仍然係雞仔聲…

其實我覺得 ... 楊怡本身就喊得唔好 , 只係一味爆喊 !!! 

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-10-22 07:10 AM 發表

其實我覺得 ... 楊怡本身就喊得唔好 , 只係一味爆喊 !!! 
喊得唔好?
即刻諗起樓主偶像蝗嗅魚喎
滴幾滴眼藥水再發癲大叫
仲擘大個口要整個笑樣出嚟
本身就喊得唔好
只係一味扮爆喊

引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-10-22 07:25 AM 發表

喊得唔好?
即刻諗起樓主偶像蝗嗅魚喎
滴幾滴眼藥水再發癲大叫
仲擘大個口要整個笑樣出嚟
本身就喊得唔好
只係一味扮爆喊

你 ... 都真係好勤力下喎 !!!

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-10-22 07:30 AM 發表

你 ... 都真係好勤力下喎 !!!
我點夠樓主勤力?
佢日日出post針對你偶像黃智雯同蔡屍貝

引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-10-22 07:33 AM 發表

我點夠樓主勤力?
佢日日出post針對你偶像黃智雯同蔡屍貝
其實我女神第一名係定定 ...
有老網友既話 , 分分鐘仲記得我迷過嘉欣 !!!

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-21 09:35 PM 發表

蔣家旻一出道已經好有演戲天份,拍《天與地》做少女版阿佘都可圈可點,完全唔似新人!
頭先場喊戲演得好到位,好有感染力,令人感受到佢所承受既委屈,好有當年楊怡喺《家好月圓》委屈爆喊的風采!

反而之前《把關者們》黃智雯喊戲就真係吹大左,黃智雯拍喊戲勁假,一睇就知做緊戲,完全唔夠自然投入!

希望蔣家旻可以有多D演戲機會,佢演戲真係好用心,完全唔會令人出戲,勁出色!

btw雖然蔣家旻今次 ...
佢之後既劇情會唔會再慘d 架,真慘慘豬,個個蝦佢

引用:
原帖由 Tsundis 於 2021-10-22 07:47 AM 發表

佢之後既劇情會唔會再慘d 架,真慘慘豬,個個蝦佢
其實我鐘意玥玥,呢個風騷老板娘多d !

引用:

蔣家旻一出道已經好有演戲天份,拍《天與地》做少女版阿佘都可圈可點,完全唔似新人!

反而之前《把關者們》黃智雯喊戲就真係吹大左,黃智雯拍喊戲勁假,一睇就知做緊戲,完全唔夠自然投入!

Lovely

引用:

蔣家旻,我幾like佢

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2021-10-22 01:48 AM 發表

但係把聲仍然係雞仔聲…
把咀仲好難睇,唔好映咁多大頭close-up

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-22 08:35 AM 發表

蔣家旻,我幾like佢
而且好似大波左!(≧ω≦)/

提示:支持鍵盤翻頁左 右