• 瀏覽: 6,838
  • 回覆: 60
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20211021/bkn-20211021200206024-1021_00882_001.html

利物浦嘅續約行動已經八八九九,中後場各要員都續晒長約,嚟緊就輪到三箭頭「埃及文明」穆罕默德沙拿、沙迪奧文尼及羅拔圖法明奴,意大利《米蘭體育報》報道,紅軍三箭頭最先續約將會係沙拿,年薪係破紀錄嘅2000萬歐元。

「埃及文明」3人合約同時於2023年到期,即係話踢埋今季,明年3人齊齊進入合約年,可以同歐洲各豪門傾自由轉會,有消息指皇馬打算用現金加夏薩特收購沙拿,反映出沙拿畀豪門吼實,利物浦再唔同沙拿續約,過多兩年就會重演韋拿杜姆事件,人財兩失,球隊成績更因為合約問題受影響。

《米蘭體育報》報道,利物浦與沙拿即將續約,新合約延長至2025年,年薪大幅升至2000萬歐元,折合周薪上升至38萬歐元,創下紅軍隊史紀錄,據講沙拿對新約條件好滿意,將於稍後簽約作實。

沙拿近況勇猛值38萬,29歲的他續約加簽2年至2025年。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
... 有消息指 ... 據講 ...
英超球隊的消息, 唔係由英國媒體首先爆料, 而係由 "米蘭體育報" … ?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210905/bkn-20210905120308725-0905_00882_001.html

09月05日(日)

穆罕默德沙拿現時周薪已經達到20萬鎊,屬於隊內高薪一族,由於佢只剩下2年合約,會方希望盡快同呢位翼鋒續約,但沙拿要求50萬鎊周薪,令會方難以接受,畢竟早前續約嘅中堅華基爾雲迪積克,都只係獲得22萬鎊周薪,相信紅軍只會向沙拿提供相近薪酬。

10月21日(四)
利物浦與沙拿即將續約,新合約延長至2025年,年薪大幅升至2000萬歐元,折合周薪上升至38萬歐元,沙拿對新約條件好滿意,將於稍後簽約作實。

現金加夏神收購沙拿,皇馬真係識打如意算盤

沙拿連續9場建功,創球會129年歷史

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-22 10:55 AM 發表

西甲既所謂富豪球會係打腫塊面扮肥仔,冇錢既!  

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-10-22 10:48 AM 發表

... 有消息指 ... 據講 ...
英超球隊的消息, 唔係由英國媒體首先爆料, 而係由 "米蘭體育報" … ?
你慳返啲口水喇
世仇都現在未答

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-22 10:55 AM 發表

跛腳馬換快馬,誰也想換。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-22 11:24 AM 發表

你慳返啲口水喇
世仇都現在未答
你搵錯人
P.S. 無料 ...... 就不要扮四條
All Fake News ~

引用:
原帖由 那些年 於 2021-10-22 11:01 AM 發表

西甲既所謂富豪球會係打腫塊面扮肥仔,冇錢既!  
皇馬爛船還有三分釘
巴塞財政已經見底

豪門球會在英超、法甲,德甲仍然算靠穩,意甲已經降級,西甲已經沉船。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-22 11:25 AM 發表

跛腳馬換快馬,誰也想換。
夏神好似今季西甲仲未開齋劈 ??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-22 11:33 AM 發表

夏神好似今季西甲仲未日齋劈 ??
效力球會球季聯賽盃賽[a]歐洲賽其他總計
上陣入球上陣入球上陣入球上陣入球上陣入球

皇馬2019/2016120000000
總計16120000000

加盟皇家馬德里後,在過往英超極具體力化踢法下,其傷患問題開始不斷浮現,因此表現一直不似預期。

我唔知什麼世仇
但曼市、利物浦關係, 只要 Google 一下就好清楚
你無讀過書, 就唔好扮有料.

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-10-22 11:45 AM 發表

我唔知什麼世仇
但曼市、利物浦關係, 只要 Google 一下就好清楚
你無讀過書, 就唔好扮有料.
你無料就唔好扮有料

https://www.discuss.com.hk/viewt ... page=3#pid541661489

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]