• 瀏覽: 10,088
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1

個法官好冇面 係都要畀佢哋保釋?
我唔係好明咁而家即係點呀咁佢哋有冇得保釋呢?

熱賣及精選
鄒幸彤及梁錦威則表示,不想因為遵從保釋條件而失去言論自由,提出撤回保釋申請。

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-10-22 03:10 PM 發表

鄒幸彤及梁錦威則表示,不想因為遵從保釋條件而失去言論自由,提出撤回保釋申請。
即時佢哋寧願坐監?
個法官 咁咪好冇面?
咁而家呢個法官點樣 搞呢?

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2021-10-22 03:10 PM 發表

其實我都唔明呢個法官點解要畀佢哋 保釋
保釋咪即係放生佢哋?
抵死呀
而家人哋唔領你情呀

比CIA溶,人間蒸發。

下, 坐監係佢地小時候作文既我的願望 , 你驚佢地話唔夠喉好過啦

可能想親近佢偶像啩?

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-10-22 04:15 PM 發表

可能想親近佢偶像啩?
邊個偶像

唔想遵守保釋條件,計過條數,對自己最有利。

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-10-22 03:01 PM 發表

12777029 12777030
還押好似自由好多,唔同坐監。
當然同係出面差好遠。
不過,周很痛一向話香港人冇自由架啦,對於佢黎講邊度都一L樣。

出到去驚畀cia滅口。

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-10-22 03:01 PM 發表

12777029 12777030
因為保釋唔計入坐監日數。

咁搞法,髮棺仍準保釋其實係違反國安法,因國安法講明除左充份理由相信佢哋唔會繼續違反國安法,否則不準保釋。

家陣班友拒絕保釋限制就係諗住繼續做出違反國安法行為,仲畀佢保釋根本違法!

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-10-22 04:07 PM 發表

比CIA溶,人間蒸發。
好似睇緊 電影, 2 5 仔驚 出去會俾自己友打死 求警察 拉佢去坐監

之前 12瞞徒 被捕,佢 D隊友 不停做 SHOW 唔想佢地有命返黎咁。 結果,一返黎就爆大鑊 肥老闆 就即刻無運行

今次佢地精啦,佢哋知既野應該唔比 12瞞徒少,班幕後人為左自保,佢地出去真係隨時 被人滅口

提示:支持鍵盤翻頁左 右