• 瀏覽: 12,741
  • 回覆: 99
轉自東網即時新聞

繽FUN星網
無綫節目巡禮︱排位顯地位!陳豪企C位 周家洛升呢上一線
10月22日(五) 17:27更新 16:45建立

《無綫節目巡禮2022》今日(22日)於將軍澳電視廣播城舉行,近200位藝人出席,相當熱鬧。活動一開始時,全體藝人齊齊站於台上與客戶打招呼,站於正中「C位」的陳豪明顯地位超然,傍住兩位「阿姐」汪明荃和薛家燕,而之後站於他們兩旁的分別是視帝王浩信和陳展鵬,之後則有唐詩詠、馬國明、黃智雯、黃智賢、姚子羚、馬德鐘、李佳芯等。而周嘉洛就明顯「升呢」,有幸與一線小生、花旦齊齊站於第一排。

熱賣及精選
好高興見到黃智賢的排位

今年沒有用台慶劇作為亮燈儀式,用了這個代替了?

陳豪、 汪明荃、 薛家燕、 王浩信、 陳展鵬、 唐詩詠、馬國明、黃智雯、黃智賢、姚子羚、馬德鐘、李佳芯.
搵個後生拉低D年齡.

王八蛋信係多餘嘅收視毒藥,憑乜叫「視帝」?走後門就有

GIgi呢?

引用:
原帖由 Watergor 於 2021-10-22 06:02 PM 發表

GIgi呢?
返學.

DO姐冇?

引用:
原帖由 Alatreon煌黑龍 於 2021-10-22 06:01 PM 發表

王八蛋信係多餘嘅收視毒藥,憑乜叫「視帝」?走後門就有
咁又唔好咁講, 可能比人走後門姐

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-10-22 06:07 PM 發表

DO姐冇?
太黃, 睇黎佢準備變妖

引用:
原帖由 Watergor 於 2021-10-22 06:02 PM 發表

GIgi呢?
返學

大部分40+

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-22 05:58 PM 發表

陳豪、 汪明荃、 薛家燕、 王浩信、 陳展鵬、 唐詩詠、馬國明、黃智雯、黃智賢、姚子羚、馬德鐘、李佳芯.
搵個後生拉低D年齡.
班一線全部咁能老真係冇眼睇

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-22 05:58 PM 發表

搵個後生拉低D年齡.
你真係好撚野,周嘉洛係度你又扮睇唔到

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]