• 瀏覽: 2,831
  • 回覆: 51
【Now Sports】曼聯領隊蘇斯克查表示,儘管此刻只是季初階段,但面對利物浦絕對不敢有半點鬆懈,會盡力在紅軍身上全取3分。若曼聯下周日不敵利物浦的話,兩隊之間的距離將會拉開至7分,曼聯主帥蘇斯克查(Ole Gunnar Solskjaer)認為屆時將被前者拋離太多:「每次率領曼聯出戰都是為3分而戰,落後7分將會是一個很大的差距,即使目前季初,但每場比賽都是同樣重要。」

「當你對陣一支像利物浦這樣高水平且狀態大勇的球隊,他們擁有一些令對手差以防守的出色個人球員。但我們會保持陣形緊密和進取的踢法,以對抗這支頂級球隊。利物浦是其中一隊需要我們追逐的球隊。」蘇斯克查補充稱。

曼聯中場般奴費蘭迪斯對陣阿特蘭大時,在比賽末段連續受到幾次侵犯,疑因此而受傷,蘇B在記者會上就證實了相關消息:「己隊有2至3名球員有傷在身,希望我屆時可以揀選出一個狀態良好的陣容。般奴也許會無法上陣,但他會為披甲盡力而為。」

https://hk.yahoo.com/sports/蘇b-會做盡-切擊退紅軍-150732097.html

10月-11月曼聯對Big 5,sob續牌試暫時第1場輸左,今場主場對火力最猛既利記,以曼聯近2場防線應該抵擋不住,不過曼聯波通常睇衰佢情況下就會贏波

熱賣及精選
死喇講到咁,功夫足球,4424V,禁區腳軟,乜都齊都似

買定利物浦先

用盡一切安排C7企埸邊啦!

引用:
原帖由 sng850 於 2021-10-23 08:58 AM 發表

依招萬試萬靈

引用:
原帖由 sng850 於 2021-10-23 08:58 AM 發表

呢個係唔輸嘅重要條件,但SoB自己都冇料到,盡力又如何

希望迴光反照一場
利申車迷

放心,贏就贏緊,係睇贏幾多球啫

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-10-23 09:00 AM 發表

依招萬試萬靈
希望唔好啦,我哋今場希望增大得失球差㗎😅

引用:
原帖由 指南車 於 2021-10-23 09:20 AM 發表

希望迴光反照一場
利申車迷
個quota麻煩留返下場先用好嗎?🙏🏻😁

放心,贏波唔關你事
輸波就會係你責任

買大穩陣,迪基亞又企定定,唔識上前封位

有 c朗就 近8場 5敗, 想贏?

曼聯贏就贏硬,贏幾多球就唔知

我估計隻山羊會插水但冇12碼,之後嗰幾件羅友連埋佢哋啲分身出嚟話黑哨🤔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]