• 瀏覽: 8,912
  • 回覆: 47
據《鏡報》消息,美斯(Lionel Messi)在巴黎聖日耳門(PSG)與他的一名進攻隊友在王子公園發生了爭吵,他希望PSG能直接和他的舊東家巴塞聯繫就該球員進行轉會交易。
《國家報》日前在新聞中表示,美斯與伊卡迪(Mauro Icardi)再次鬧翻,伊卡迪認為美斯不喜歡他,是他三年來沒有入選國家隊的重要原因。據稱,美斯的到來改變了PSG更衣室的氣氛,伊卡迪可能會成為替死鬼,儘管到目前為止,他在法甲已經攻入3球。
然而,伊卡迪是除了麥巴比(Kylian Mbappe)之外PSG的唯一可靠中鋒,如果他離開,PSG將需要立即增加一名前鋒的替代,而阿古路(Sergio Aguero)正是潛在的首要人選。
據稱,美斯希望阿古路能跟他一起加盟PSG,儘管阿古路剛在五天前收穫了自己的巴塞第一場比賽,但他正在尋求早日離開球會的方式。他對於美斯在球會層面上的聯繫感到興奮,這亦開啟兩間球會之間交換的可能性。

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13715135/1/20211023

得罪球霸無好下場

一定會被迫走

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
咁快有呢啲故仔聽

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-23 11:03 AM 發表

咁快有呢啲故仔聽
有梅西一定有呢類新聞

利害

阿古路有無幫巴塞上陣歐聯? 如果去巴黎可唔可以踢歐聯?

管不住下面愛挖牆角嘅人。。

不如買埋蘇亞雷斯..又變返MSN

如果直接交換球員.冇涉及任何金錢.巴塞著數好多.一定肯

呢D咪叫梅西朋友隊囉,有伊卡迪咁勁都晤要,寧要個老鬼病君,訓病床多過上埸既朋友,呢D就叫親疏有別,最近十年只拎一個歐聯係有原因既。

樓主咁睇吾開!咁樣話美C!小心呢度美C死忠閙爆你

老作新聞睇得多
人人都會笑呵呵

我怕阿古路黎到時又到美斯比人踢走咋
始終黎左咁耐都未入波...

球霸想要重演巴塞慘劇!

引用:
原帖由 Tony_820325 於 2021-10-23 12:50 PM 發表

我怕阿古路黎到時又到美斯比人踢走咋
始終黎左咁耐都未入波...
美斯歐冠入左3個決定性入球,佔整個球隊的一半!多過巴塞整個球隊的兩倍

唔通又唔計?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]