• 瀏覽: 2,155
  • 回覆: 11
正在觀看32台,《文化長河》介紹中華各族文化。十分好的節目,國安法蒞港之前是難以想象的。

補過可將功
港台已不同
正能添活力
釋義正能風

熱賣及精選
引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-23 13:57 發表

正在觀看32台,《文化長河》介紹中華各族文化。十分好的節目,國安法蒞港之前是難以想象的。

補過可將功
港台已不同
正能添活力
釋義正能風
絕世好詩!

中共建黨100周年
壹淫媒死亡,香港重光年

連傷港賤台都要變做愛國愛港的香港電台!

引用:
原帖由 勒芒鐵仔LMH 於 2021-10-23 17:51 發表

絕世好詩!

中共建黨100周年
壹淫媒死亡,香港重光年

謝謝鼓勵!

引用:
原帖由 勒芒鐵仔LMH 於 2021-10-23 05:51 PM 發表

絕世好詩!

中共建黨100周年
壹淫媒死亡,香港重光年

一次過回晒你兩條友,呢個安排由全運會開始,已經播咗成個月嘞。
同埋「文化長河系列」曾經在以前無記港台時段播出過,有啲節目接近係十年前,
當時 @勒芒鐵仔LMH  話凡是港台時段播的就係反中亂港節目呀,賤種!(因你話用iphone的是賤人,而你話過世伯就是用iphone,粵語長片有教賤人的兒女就是賤種)

所以見 @神經箭 個留言內容,不禁失笑。

引用:
原帖由 woltif 於 2021-10-23 21:53 發表

一次過回晒你兩條友,呢個安排由全運會開始,已經播咗成個月嘞。
同埋「文化長河系列」曾經在以前無記港台時段播出過,有啲節目接近係十年前,
當時 @勒芒鐵仔LMH  話凡是港台時段播的就係反中亂港節目呀,賤種!(因你話用iphone的是賤人,而你話過世伯就是用iphone,粵語長片有教賤人的兒女就是賤種)

所以見 [taguid=221 ...
2021年7月前,傷港賤台 = 反中亂港!

但7月起,反中淫力大減!

引用:
原帖由 勒芒鐵仔LMH 於 2021-10-23 10:11 PM 發表

2021年7月前,傷港賤台 = 反中亂港!

但7月起,反中淫力大減!
唔好死雞撐飯蓋
你咪又係那啲唔知有「文化長河」,唔知有「中國故事」的張融。

引用:
原帖由 woltif 於 2021-10-23 10:17 PM 發表

唔好死雞撐飯蓋
文化長河已經做咗十年都無人知

引用:
原帖由 woltif 於 2021-10-23 21:53 發表

所以見 [taguid=221 ...
謝謝分享!亊實上以前我並未睇到,咁樣就構成變「賤種」?
你的高帽送得太濫了,全香港有幾多人未睇過,包括你家人,佢地都變成賤種?

引用:
原帖由 woltif 於 2021-10-23 22:17 發表

唔好死雞撐飯蓋
張融 https://g.co/kgs/NQ5hdt

未睇過喎,唔通你睇過?未睇過算唔算賊種?

張郎郎我就睇過。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-24 09:28 AM 發表

謝謝分享!亊實上以前我並未睇到,咁樣就構成變「賤種」?
你的高帽送得太濫了,全香港有幾多人未睇過,包括你家人,佢地都變成賤種?
唔係話你是賤種,只是適用於另外那位,原因亦已詳述。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-10-24 09:35 AM 發表

張融 https://g.co/kgs/NQ5hdt

未睇過喎,唔通你睇過?未睇過算唔算賊種?

張郎郎我就睇過。
張融,看來你冇留意或唔記得呢單新聞
https://www.youtube.com/watch?v=TlDDjx3KXL0

引用:
原帖由 woltif 於 2021-10-24 10:46 發表

張融,看來你冇留意或唔記得呢單新聞
https://www.youtube.com/watch?v=TlDDjx3KXL0
冇睇,亦唔打算睇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]