• 瀏覽: 3,049
  • 回覆: 55
  • 追帖: 2
大穫,為慶祝蛋蛋覓食日記第400天,去食西。。。餐加紅白酒任飲,出事了,咁梗係先劈5杯紅酒啦!大喇吧,未試過 hi住出帖,好鬼 hi, 我點番屋企呀!?

清醒後補充:半自助餐黑椒汁德國豬手,任食沙律吧,任飲紅白酒,$118

多謝收睇!

一池春水一池花
萬縷金光萬朵霞
白玉生烟碧波暖
巧婦绣出繽紛画
熱賣及精選
正正正!

引用:
原帖由 siutatbo 於 23-10-2021 02:13 PM 發表

正正正!
救我!哈哈哈!

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-10-23 02:11 PM 發表

大穫,為慶祝蛋蛋覓食日記第400天,去食西。。。餐加紅白酒任飲,出事了,咁梗係先劈5杯紅酒啦!大喇吧,未試過 hi住出帖,好鬼 hi, 我點番屋企呀!?

清醒後補充:半自助餐黑椒汁德國豬手,任食沙律吧,任飲紅白酒,$118蚊

多謝收睇!
劈咗5杯紅酒,豬手已經免費

引用:
原帖由 dtw 於 23-10-2021 02:36 PM 發表

劈咗5杯紅酒,豬手已經免費
頭先上咗頭,失哂言

好正咁喎

引用:
原帖由 rayip 於 23-10-2021 02:44 PM 發表

好正咁喎
幾好

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-10-23 02:11 PM 發表

清醒後補充:半自助餐黑椒汁德國豬手,任食沙律吧,任飲紅白酒,$118蚊

多謝收睇!
恭喜,豬手好

引用:
原帖由 bobo_wong 於 23-10-2021 03:12 PM 發表

恭喜,豬手好脆
真係皮脆架

人生有個真正朋友的確好極,飲勝

引用:

1277965112779651 1277965212779652 1277965312779653 1277965412779654 1277965512779655  ...
有冇限時間呢。。。

什麼餐廳, 咁抵食, 咁抵飲.

引用:
原帖由 unclesixteen 於 23-10-2021 03:31 PM 發表

有冇限時間呢。。。
12點到3點

引用:
原帖由 pc999 於 23-10-2021 03:33 PM 發表

什麼餐廳, 咁抵食, 咁抵飲.
Give me 5

😂飲到拉屎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]