• 瀏覽: 3,423
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 evavong 於 2021-11-1 08:51 PM 發表

我就係想住喜來登,去到澳門口岸時先揀會唔會無晒房呢?到時咪焗住要住第二間?知唔知預早訂係咪要比晒錢先呢?
喜X登1層約70間房, 用一半做隔離房都有35間, 相信都唔會爆滿. 咁預訂呢類房應該都要比晒先.

引用:
原帖由 nashwan 於 2021-11-1 10:20 PM 發表

喜X登1層約70間房, 用一半做隔離房都有35間, 相信都唔會爆滿. 咁預訂呢類房應該都要比晒先.
請問是否經官網訂?

引用:
原帖由 Missingday 於 2021-11-2 05:21 PM 發表

請問是否經官網訂?
澳門口岸面見之工作人員於核對資料時見你表格上冇寫已訂酒店, 就會比幾間你選.

引用:
原帖由 nashwan 於 2021-11-2 05:32 PM 發表

澳門口岸面見之工作人員於核對資料時見你表格上冇寫已訂酒店, 就會比幾間你選.
會唔會無房?另一個post 見有人話好 full, 而家要 14+7, 自己仲15/16 返唔返

引用:
原帖由 Missingday 於 2021-11-2 06:53 PM 發表

會唔會無房?另一個post 見有人話好 full, 而家要 14+7, 自己仲15/16 返唔返
有冇房就答唔到你喇, 我果層嘅房就一有人走第二日就有人入. 但相信有衛生局編配嘅選項, 就必然有酒店隔離, 只係你心儀嘅就未必一定有.

引用:
原帖由 nashwan 於 2021-11-2 07:24 PM 發表

有冇房就答唔到你喇, 我果層嘅房就一有人走第二日就有人入. 但相信有衛生局編配嘅選項, 就必然有酒店隔離, 只係你心儀嘅就未必一定有.
請問喜來登房內wifi煲劇可以嗎?或是要買定上網卡?

引用:
原帖由 evavong 於 2021-11-2 09:00 PM 發表

請問喜來登房內wifi煲劇可以嗎?或是要買定上網卡?
可以, 非常強勁. 唔使買.

引用:
原帖由 nashwan 於 2021-11-2 09:23 PM 發表

可以, 非常強勁. 唔使買.
sorry. 另外果7日須唔須要上網卡就唔知喇.

引用:
原帖由 nashwan 於 2021-11-2 09:31 PM 發表

sorry. 另外果7日須唔須要上網卡就唔知喇.
伙食係咪都好ok?

引用:
原帖由 evavong 於 2021-11-2 09:52 PM 發表

伙食係咪都好ok?
上房前在前台選定中, 西, 素, 宗教其中一種菜式, 打後14天都係果種。

附件

IMG_20211029_081822.jpg(121.35 KB)

2021-11-2 10:02 PM

IMG_20211027_121954.jpg(166.79 KB)

IMG_20211102_125055.jpg(159.69 KB)

引用:
原帖由 evavong 於 2021-11-2 09:52 PM 發表

伙食係咪都好ok?
早餐約4天一個循環。 午晚餐天天不同。

引用:
原帖由 nashwan 於 2021-11-2 10:02 PM 發表

上房前在前台選定中, 西, 素, 宗教其中一種菜式, 打後14天都係果種。
Thanks🙏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]