• 瀏覽: 2,754
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
昨晚阿記贏維拉3:1,正選11人應該係阿記今季最佳陣容的指標。N20 同T3可以共同作為左閘之選,N20 唔係T3 嘅後備。雙防中一定要有L23. 呢件後生仔全場奔跑,覆蓋範圍甚廣,百搭T5 或X34, 反而T5+X34,兩者都可以放長波,又可以射門,但 因X34轉身慢,跑動少,防守性低,那就令中埸常受壓。進攻方面,S7 , A14 , R10 + L9, 鉄腳。O8 同R10看來不能同場。如果L9係1月要走,就一定要搵件更好的中鋒,唔好將A14移入中路。

熱賣及精選
終於肯用返Laca,
不過重點係 唔洗再見到張柏斯打右閘
同埋 蘭斯度打龍感覺唔錯

無咗挪威神童中場好似好左

一直都話有R10唔需要買奧迪加特。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-23 05:25 PM 發表

佢根本發夢都要返皇馬, 唔想來英超, 更加唔想來阿仙奴
點會同你認真踢.

引用:
原帖由 PU1997 於 2021-10-23 05:28 PM 發表

佢根本發夢都要返皇馬, 唔想來英超, 更加唔想來阿仙奴
點會同你認真踢.
佢喺皇馬都踢過吓一隊正選,但真係唔得,施丹最後都係要放棄佢。

估唔到3:1

係維拉踢得差咋

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-23 05:25 PM 發表

但阿迪達好鍾意咁出
反而巴丁機會唔太多
仲未計氹掂肯續約的Balogun

之前強留amn又唔用人
中場仲有埃及佬
計埋夏卡
感覺好似板凳唔錯 但其實都係二線料,難擔大任

支持阿記

引用:
原帖由 messissem 於 2021-10-23 04:55 PM 發表

終於肯用返Laca,
不過重點係 唔洗再見到張柏斯打右閘
同埋 蘭斯度打龍感覺唔錯
R32 肯大聲提場,而且佢龍門球長傳都幾準。L1 比較cool, 提場唔夠。

引用:
原帖由 ArsenalHKTW 於 2021-10-23 08:48 PM 發表

R32 肯大聲提場,而且佢龍門球長傳都幾準。L1 比較cool, 提場唔夠。
佢有時見對面逼得緊,寧願叫中堅出禁區,之後佢大腳
起碼唔會比人一味焗死

未睇精華 日本仔踢成點

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]