• 瀏覽: 11,912
  • 回覆: 62
有最新消息話港府力爭 12月有限度通關.  

安心出行轉用實名登記啦。
唉, 希望政府爭下氣啦. 

https://www.hk01.com/政情/692000/通關-01消息-港府力爭12月達成-望早於冬奧前展開-首階段

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
不敢再有期望
害怕繼續失望

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-23 08:05 PM 發表

不敢再有期望
害怕繼續失望
一日大陸未有公佈乜嘢消息都唔使信。

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-10-23 04:48 PM 發表

有最新消息話港府力爭 12月有限度通關.  

安心出行轉用實名登記啦。
唉, 希望政府爭下氣啦. 

https://www.hk01.com/政情/692000/通關-01消息-港府力爭12月達成-望早於冬奧前展開-首階段
主動權不在港府手中,齋講無用。

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-10-23 09:08 PM 發表

主動權不在港府手中,齋講無用。
我覺得放得消息出來. 都有8成掛.
而且都係有配額先, 未算好似澳門咁完全開放.

又係假新聞,狼來了的故事

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-10-23 09:29 PM 發表

我覺得放得消息出來. 都有8成掛.
而且都係有配額先, 未算好似澳門咁完全開放.
四眼婆呢期日日畀人問幾時搞到通關 咪放啲流料
等啲人唔好日日問 另類語言偽術
一日無第二次專家對接,姐係大陸對健康碼未收貨
其實一早都講幾多日0確診同疫苗幾成係無用
對標澳門先有機會通關
四眼婆成日劃大餅 廢柴一名 有得威就衝出嚟 衰咗就賴呢賴路 女人都係成就唔都大事 算把啦

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-10-24 10:01 AM 發表

對標澳門先有機會通關
四眼婆成日劃大餅 廢柴一名 有得威就衝出嚟 衰咗就賴呢賴路 女人都係成就唔都大事 算把啦
咪係, 用大陸的健康碼有乜問題?
都唔明香港政府諗乜............

依家吹乜野首階段,幾個月之後到次階段,再幾個月之後第三階段,但係到時已經過咗七月,係下一屆政府,到時候又從頭硏究再硏究。

我唔再信,因為比人騙得太多次了,種南山又話講9月可以通關,結果呢???

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-10-24 10:01 AM 發表

對標澳門先有機會通關
死7婆,死陳無恥,一路走好

呢D垃圾新聞仲有咩好討論

提示: 違規內容已被屏蔽
出年12月都無機會

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]