• 瀏覽: 7,348
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
裕美和林作拍拖3年,雖然開始至今都不獲林作媽Lily支持,但二人卻越來越恩愛兼有默契,一於懶理林媽媽反對。裕美早前接受黃婉曼(Icy)直播訪問,被問到夾在中間的林作為何不做調停?裕美指林作的舊愛跟母親關係親密,所以當他分別跟媽咪及女友分享秘密後,兩女會交流訊息,聯成一線整治林作,令他孤立無援,裕美是惟一不討好林媽媽的林作女友,她說:「依家我同佢媽分成兩派,咁林作就可保留秘密,維持私隱度。」
對於與林作媽未能破冰?裕美說:「我唔使討好佢,我鍾意做人實話實說,我依家搵夠錢多,林作話佢媽咪OK啲我。佢媽咪好講條件,如果林作女友係博士,佢可以畀乜嘢你都得,學歴唔好,就要賺多啲錢,不過我努力做珠寶生意賺錢,唔關佢事。」她說只想不求人下活得更好。裕美近年做珠寶生意大有成績,比賣保險的林作搵得更多,還每個月都給林作家用。「我每月都畀佢5到6位數字零用,佢就回番我1萬,林作對錢計較,我使佢20、30蚊都要拎番……《娛壹》

熱賣及精選
貪錢婆

作賤

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-10-23 09:45 PM 發表

裕美和林作拍拖3年,雖然開始至今都不獲林作媽Lily支持,但二人卻越來越恩愛兼有默契,一於懶理林媽媽反對。裕美早前接受黃婉曼(Icy)直播訪問,被問到夾在中間的林作為何不做調停?裕美指林作的舊愛跟母親關係親密,所以當他分別跟媽咪及女友分享秘密後,兩女會交流訊息,聯成一線整治林作,令他孤立無援,裕美是惟一不討好林媽媽的林作女友,她說:「依家我同佢媽分成兩派,咁林作就可保留秘密,維持私隱度。」
ht ...
「我每月都畀佢5到6位數字零用,佢就回番我1萬」等於淨月入「僅不及6位數」……廿、卅蚊喺嗰1萬扣咪得囉!﹙驚回唔夠5位數?﹚

然後先係佢份保險……工。唉::.::辛苦過佢讀牛津。

裕美呢個名我每次聽見、睇見都會諗起啲糧油雜貨店……好奇怪。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-10-23 09:45 PM 發表

ht ...
哇! 我D! 比家用林作?
痴L線㗎!

本來都心諗咩年代
離過婚姐 林作媽駛唔駛咁嫌棄佢
點知上網一睇
原來佢成日派帽 係成日 D雜誌影到證據確鑿個隻
難怪林作老母咁唔鐘意佢

公廁

娛樂圈中,佢算係數一數二下流女人,g一名。

咁不如比我屌啦
使我20、30我一定唔駛拎番

引用:
原帖由 ttkwan 於 2021-10-24 05:04 AM 發表

「我每月都畀佢5到6位數字零用,佢就回番我1萬」等於淨月入「僅不及6位數」……廿、卅蚊喺嗰1萬扣咪得囉!﹙驚回唔夠5位數?﹚

然後先係佢份保險……工。唉::.::辛苦過佢讀牛津。

裕美呢個名我每次聽見、睇見都會諗起啲糧油雜貨店……好奇怪。
因為以前有間裕記

引用:

ht ...
有得屌一定屌 . . . . 隔離果個

男同女都一 pat C

一物治一物 岩嘅

引用:
原帖由 Dani123 於 2021-10-24 08:25 AM 發表

因為以前有間裕記
好嘢。當時我唔敢入去買嘢……武功底子差XD

貼仔都可以咁大方講出黎
佢仲要好似好自豪咁

真係時代唔同了😂😂😂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]