• 瀏覽: 1,977
  • 回覆: 33
https://sports.now.com/home/news/details?id=34878042647

【Now Sports】周六英超,屈福特作客兩度落後,憑約舒亞京治戴帽,反勝愛華頓5:2。愛華頓有卡法利雲、杜古希養傷,列查利臣(Richarlison)也僅列後備,但仍然在3分鐘先開紀錄,迪馬禮格雷在左路硬闖後傳中,湯戴維斯快門將一步撞入。13分鐘一次罰球攻勢,卡夫卡治二傳,倒戈的約舒亞京治射入,VAR判入球有效,屈福特半場追平1:1。

易邊後,列查利臣在60分鐘換入,2分鐘後便在門前頂入,愛華頓再度領先。屈福特隨後大反擊,古曹於78分鐘開出角球,古斯卡在12碼點無人看管下頂入。80分鐘,丹尼斯在右路突破後傳中,京治梅開二度,屈福特反超前。6分鐘後,丹尼斯再助攻予京治士哥,完成帽子戲法。完場前,丹尼斯埋齋,屈福特以5:2擊敗拖肥,領隊雲尼亞里取得入主後首場勝仗。

狼隊作客憑黃喜燦開紀錄,列斯聯在補時4分鐘由洛迪高射入12碼逼和1:1。
紐卡素以1:1賽和主場的水晶宮。
修咸頓與到訪的般尼踢成2:2。

大師出馬,跳升至14位。
13阿士東維拉 10分
14屈福特 10分
15水晶宮 9分
16修咸頓 8分
17列斯聯 7分
18般尼 4分
19紐卡素 4分
20諾域治 2分

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
真係……古里吳島

咁樣大勝攞3分

主場愛華頓,13分鐘失4球

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-10-24 10:26 AM 發表

真係……古里吳島

咁樣大勝攞3分

換了領隊,威力大增了幾倍。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-24 10:36 AM 發表

主場愛華頓,13分鐘失4球
大師戰略高人一等,作客愛華頓能入五球,證明上手領隊無料到。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-24 09:46 AM 發表

https://sports.now.com/home/news/details?id=34878042647

【Now Sports】周六英超,屈福特作客兩度落後,憑約舒亞京治戴帽,反勝愛華頓5:2。愛華頓有卡法利雲、杜古希養傷,列查利臣(Richarlison)也僅列後備,但仍然在3分鐘先開紀錄,迪馬禮格雷在左路硬闖後傳中,湯戴維斯快門將一步撞入。13分鐘一次罰球攻勢,卡夫卡治二傳,倒戈 ...
ging wo

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-24 11:05 AM 發表

大師戰略高人一等,作客愛華頓能入五球,證明上手領隊無料到。
上場對利記,主場輸五球,真係估佢唔到

刺激,我中意

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-24 11:09 AM 發表

上場對利記,主場輸五球,真係估佢唔到
第一場接手,未了解到球隊嘅實力。

今場糾正便成為強隊。

愛華頓主場夠強硬,估不到可以失5球。

屈福特個班底有一定實力,雖然個班主自視隊波過高而成日2換領隊,但確實未至於弱到護級,之前都係領隊平庸,呢次搵到相對之前既領隊較具級數既雲爺領軍,第一場對住超班既利記無辦法,最起碼到呢場對同級既愛華頓係睇到有力爭勝,而之後雲爺既發展,要睇班主係咪繼續要求過高,會唔會兩三場一時唔如意又炒人

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-24 09:46 AM 發表

【Now Sports】周六英超,屈福特作客兩度落後,憑約舒亞京治戴帽,反勝愛華頓5:2。愛華頓有卡法利雲、杜古希養傷,列查利臣(Richarlison)也僅列後備,但仍然在3分鐘先開紀錄,迪馬禮格雷在左路硬闖後傳中,湯戴維斯快門將一步撞入。13分鐘一次罰球攻勢,卡夫卡治二傳,倒戈 ...
黃喜燦轉左會去狼隊?唔係仲係rb嗎?

引用:
原帖由 gpoint2 於 2021-10-24 12:25 PM 發表

黃喜燦轉左會去狼隊?唔係仲係rb嗎?
狼隊球員名單(2021/22)

黃喜燦(Hee-chan Hwang)中鋒/左翼1996.1.262020RB萊比錫170萬鎊(租借)

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-24 12:29 PM 發表

狼隊球員名單(2021/22)

26https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/09/Flag_of_South_Korea.svg/22px-Flag_of_South_Korea.svg.png黃喜燦(Hee-chan Hwang)中鋒/左翼1996.1.262020RB萊比錫170萬鎊(租借)

狼隊d球探真係視野廣闊,黃係rb基本上無出場機會,咁都發掘到借返黎用

引用:
原帖由 gpoint2 於 2021-10-24 12:48 PM 發表

狼隊d球探真係視野廣闊,黃係rb基本上無出場機會,咁都發掘到借返黎用
很多借將也會很努力表現自己,最後得到多一些出賽機會。

引用:
原帖由 gpoint2 於 2021-10-24 12:23 PM 發表

屈福特個班底有一定實力,雖然個班主自視隊波過高而成日2換領隊,但確實未至於弱到護級,之前都係領隊平庸,呢次搵到相對之前既領隊較具級數既雲爺領軍,第一場對住超班既利記無辦法,最起碼到呢場對同級既愛華頓係睇到有力爭勝,而之後雲爺既發展,要睇班主係咪繼續要求過高,會唔會兩三場一時唔如意又炒人
雲尼亞里是屈福特班主的老朋友,班主親自去請他來任教,怎會幾場後炒魷呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]