• 瀏覽: 6,071
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
鄧佩儀:已投閒置散,準備離巢發展
==============================
岩岩先有女主做 ,都叫投閒置散???!!!

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-24 11:47 AM 發表

同朱千雪一樣,埋唔到堆無資源,另覓出路
千雪係自己走羅 ... 果陣佢超多資源 !!!

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-24 11:54 AM 發表

當年朱千雪執胡杏兒二灘演《EU超時任務》㗎,佢原本係另一個角色(劉佩玥個角色)。
同屆黃心穎發展好佢好多,朱千雪係心灰意冷先轉行,唔係又何必參選港姐入行wor!
咁咪係羅 ... 你估大台盲架咩 , 見到千雪係EU彈起左 , 唔識做野架咩

何依婷最女的話, 馮盈盈一定嬲爆.
早出道過人又機會多過人, 比人一套就超前.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-24 12:00 PM 發表

何依婷最女的話, 馮盈盈一定嬲爆.
早出道過人又機會多過人, 比人一套就超前.
超條毛咩.....FYY幾套都好有回響, EATING姐女五都唔知有咩

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-24 11:54 AM 發表

當年朱千雪執胡杏兒二灘演《EU超時任務》㗎,佢原本係另一個角色(劉佩玥個角色)。
同屆黃心穎發展好佢好多,朱千雪係心灰意冷先轉行,唔係又何必參選港姐入行wor!
朱千雪得閒出席下商演活動搵快錢不知幾好(而家仲有出席商演活動)
係TVB唔係靠人工,係靠廣告商演賺錢

你仲要繼續抹黑TVB啲藝員呀?

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-24 12:12 PM 發表

演得差唔可以批評?
我都有讚龔嘉欣、蔣家旻、李佳芯呢D好戲之人!
但係你唔係批評佢演得咁簡單喎,第一句已經好偏頗咁講佢靠坐下楊明大脾入五強喎,又話佢後台勁,何依婷只係普通人又唔係莊思敏有咩後台呀,點樣sure win呀?
仲話佢塊面真係好膠,表情極唔自然,佢係數一數二嘅靚女喎咁都叫膠呢個世界無靚女啦,再話TVB造馬造到出曬面,完全無公信力可言,咁仲唔係抹黑係咩

唔係女配角就係女飛躍
睇下女配會唔會俾Yo姐,如果吾係,就應該係佢

我睇十月初五的月光預告, 佢頭同身差唔多直落, 冇膊頭咁.

引用:
原帖由 嘉洛仔 於 2021-10-24 12:45 PM 發表

唔係女配角就係女飛躍
睇下女配會唔會俾Yo姐,如果吾係,就應該係佢
yoyo?佢有邊套演得好?!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]