• 瀏覽: 17,275
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
英格蘭超級聯賽 2021/10/24 23:30
曼聯VS
利物浦

曼聯
傷兵 般奴費蘭迪斯、華舒福、費特、馬斯亞、華拉尼、

利物浦
傷兵 艾簡達拿、艾利亞治、居迪斯鍾斯

預測球賽,不喜勿插。

開賽十幾秒,青木球王突破越位勁射破網,曼聯領先1:0。
中場紅軍開波,攻勢一浪接一浪,攻了近10分鐘,沙拿離門30碼遠射,勁如炮彈擦網邊而入,追和1:1。
臨完上半場,沙拿一下變速爆3個近門射入,紅軍反勝2:1完上半場。

下半場踢了20分鐘,兩隊膠著,C朗遠射給擋出得一角球,蘇B換入連皇,角球開出,龍門口混戰,普巴執雞追成2:2。
補時5分鐘,普巴怪腳傳給連皇,連皇推入禁區勁射,龍門擋出不遠,C朗衝前執雞勁射入網反勝3:2。
紅軍中場開波,球證很快就雞聲一響完場,曼聯主場3:2擊敗利物浦。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
c朗一定可以一野就轟爆利物浦,以前都轟爆唔少次,雲迪積克既惡夢

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-10-24 01:11 PM 發表

c朗一定可以一野就轟爆利物浦,以前都轟爆唔少次,雲迪積克既惡夢
C朗難突破紅軍的包圍,只能靠死球入波。

賽果未知,但朗迷已經立於不敗之地。贏,就阿朗一個救全家;輸,就陣容唔夠勁豬隊友廢領隊累事

c朗出名打爆利記的男人

綠本勁射艾利臣甩手,郎郎執雞1:0;郎郎禁區插水VAR改判12碼,推開般奴自己射入2:0;Shaw45度斬入禁區,郎郎跳高4米喺艾利臣手頂頂入完成戴帽;利記輸0:3。

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-10-24 03:36 PM 發表

賽果未知,但朗迷已經立於不敗之地。贏,就阿朗一個救全家;輸,就陣容唔夠勁豬隊友廢領隊累事
C朗在英超威力一般,體力化的英超碰撞不少,36的他不夠人撞,只能射死球或執雞才有波入。

今場看蘇B如何排陣,幾時換人及運氣好不好,才知道曼聯勝負。

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-10-24 01:11 PM 發表

查下資料至出來柒吧, 12場 入 3球, 邊打爆 ?
你知唔知邊個係加歷查 ? 用雲廸克去比 ?

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-10-24 03:39 PM 發表

c朗出名打爆利記的男人
你係出名幻想的人!😌

引用:
原帖由 lfc_gerrard 於 2021-10-24 03:49 PM 發表

綠本勁射艾利臣甩手,郎郎執雞1:0;郎郎禁區插水VAR改判12碼,推開般奴自己射入2:0;Shaw45度斬入禁區,郎郎跳高4米喺艾利臣手頂頂入完成戴帽;利記輸0:3。
再加補時階段, 隊友單刀過埋艾利臣面對空門

千古一帝從後趕上, 推開隊友自己射.
四喜臨門, 波膽主勝 4:0 冇走雞.

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-10-24 03:57 PM 發表

查下資料至出來柒吧, 12場 入 3球, 邊打爆 ?
你知唔知邊個係加歷查 ? 用雲廸克去比 ?
呢個會員嘅老作同幻想嘅能力,與嗰個細竹黃不相上下,飲緊水千其唔好睇⋯

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-10-24 03:36 PM 發表

佢地當然立於不敗之地, 23:30 開波, 佢地已經上床瞓左, 睇唔睇直播都成疑問.
通常都係第二朝起身至開始吹.

曼聯唔輸偷笑
利申曼迷

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-10-24 04:08 PM 發表

曼聯唔輸偷笑
利申曼迷
今季20支英超球隊中,曼聯和利物浦的行軍速度都甚高,當中紅軍接近以每秒1.6米的速度向前推進,而紅魔在數據上則稍為領先,每秒推進速度則有1.7米。而且兩隊也有別於阿士東維拉、愛華頓等以長傳進攻的球隊,他們傾向短傳進攻,平均每次推進都需要至少4腳的傳送,卻保持迅速的行軍速度。

射門數據方面,今季攻入22球的利物浦是現時唯一入球數字高於曼聯的英超球隊,紅軍的射門次數高達166次,略勝曼城的142次與曼聯的138次,而且預期入球數字也是全聯賽最高,總體預期入球達20.37球,非12碼預期入球也有19.58球。

唔輸曼聯...偷笑

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-24 12:36 PM 發表

英格蘭超級聯賽 2021/10/24 23:30
https://sports.now.com/revamp/images/team/3104_100.png曼聯VShttps://sports.now.com/revamp/images/team/3113_100.png利物浦

曼聯
傷兵 般奴費蘭迪斯、華舒福、費特、馬斯亞、華拉尼、

利物浦
傷兵 艾簡達拿、艾利亞治、居迪斯鍾 ...
全世界都睇衰曼聯,大裝一定會做嘢

今晚曼聯必勝

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]