• 瀏覽: 5,384
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
今日突然睇呢齣戲,一路吸睛不在講,睇完只覺原來天才就係甘

佢重親情重義氣重愛情,就因為佢看得太重,所以餘生都以瘋癲既姿態來應對

還記得佢一句:「我多情又任性……..」或者冇人會明點解佢既感情點解可以甘豐富,事實上,佢處處以冷漠來趕走身邊的人,因為太多情,會令他萬劫不復

最終以唏噓既方式收場,孑然一身

一齣好戲!

柄你
熱賣及精選
引用:
原帖由 低能的你 於 2021-10-24 02:10 PM 發表

佢重情重義重情,就因為佢看得太重,所以餘生都以瘋癲既姿態來應對

還記得佢一句:「我多情又任性……..」

一齣好戲!
原來多情又任性就是天才

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-10-24 02:16 PM 發表

原來多情又任性就是天才
可惜狂妄自大,最終落得潦倒不堪

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-10-24 02:18 PM 發表

可惜狂妄自大,最終落得潦倒不堪
唔好咁快蓋棺定論

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-10-24 14:10 發表

佢重情重義重情,就因為佢看得太重,所以餘生都以瘋癲既姿態來應對

還記得佢一句:「我多情又任性……..」

一齣好戲!
自古多情空餘恨!

引用:
原帖由 Patronuses 於 2021-10-24 02:22 PM 發表

唔好咁快蓋棺定論
我講佢呀,我只係一個平凡人去睇佢

十月圍城黎明個角色係咪抄佢?

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-10-24 02:23 PM 發表

自古多情空餘恨!
其實佢感情放出去就收唔返,加上佢太多情

引用:
原帖由 得閒看看 於 2021-10-24 02:24 PM 發表

十月圍城黎明個角色係咪抄佢?
唔知喎,我唔記得十月講乜

引用:
原帖由 低能的你 於 2021-10-24 02:10 PM 發表

佢重親情重義氣重愛情,就因為佢看得太重,所以餘生都以瘋癲既姿態來應對

還記得佢一句:「我多情又任性……..」或者冇人會明點解佢既感情點解可以甘豐富,事實上,佢處處以冷漠來趕走身邊的人,因為太多情,會令他萬劫不復

一齣好戲!
你有無睇林韋辰果套電視劇先~

套戲好睇, 可惜投資太低, 無乜場景好睇, 只靠一班演員撐住.

這個好好睇。 當年有拿下很多獎項的。

全部是好戲之人。

引用:

一齣好戲!
好呀~睇左又一日。

引用:
原帖由 top11 於 2021-10-24 02:37 PM 發表

你有無睇林韋辰果套電視劇先~
唔知乜水,乜戲?

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-10-25 11:37 AM 發表

套戲好睇, 可惜投資太低, 無乜場景好睇, 只靠一班演員撐住.
最重要了解個才子既一生

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]