• 瀏覽: 7,120
  • 回覆: 85
利物浦9場入27球,英超第一,強如歐聯冠軍車路士同英超冠軍曼城都贏唔到利物浦,上季尾至依家20場不敗,區區曼聯點會係利物浦對手?
上季尾利作客都入左4球,今場入5球好合理
預祝利物浦今季不敗重奪英超聯賽冠軍

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
熱賣及精選
基本上有c朗 所有post都會比班谷左好耐的hater小粉紅全域攻佔
唔會有人認真討論

正常發揮
不如問點解MANU打到差無可差
尤其16朗 除左嗰球詐胡同踢人之外其他時間去左邊?場邊?

c朗又吃5蛋

曼聯都打得好好呀,輸係無運啫

對車仔同曼城,其實利係佔唔到上風的。

巴塞大敗果陣,你有冇出嚟話過係因為拜仁太勁先?

利記下半場已經收曬手 hea踢
猜幾十腳都冇人來迫

照睇曼聯條防線同諾域治有得揮,肯定係英超最差個兩位。不過貴好多。

引用:
原帖由 messissem 於 2021-10-25 02:03 AM 發表

利記下半場已經收曬手 hea踢
猜幾十腳都冇人來迫
已經好有武德,真心服。

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-10-25 02:00 AM 發表

巴塞大敗果陣,你有冇出嚟話過係因為拜仁太勁先?
算啦
唔通我地又要個個post 都5:0 5:0,5花腩咁 回咩

今日曼聯條防線真係輕易破,亂到呢
不過,利物浦暫時解決左射極唔入嘅問題,今日俾波助攻好到位,一野穿過對手防線

引用:
原帖由 晴緣心靈 於 2021-10-25 01:57 AM 發表

基本上有c朗 所有post都會比班谷左好耐的hater小粉紅全域攻佔
唔會有人認真討論
使乜谷啫,場場都踢得咁差,個個禮拜都有得笑啦,點似得小朋友成日都嬲嬲豬啫?!

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-25 02:14 AM 發表

使乜谷啫,場場都踢得咁差,個個禮拜都有得笑啦,點似得小朋友成日都嬲嬲豬啫?!
明明自己係Messi hater,仲要屈人針對阿朗

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-25 02:14 AM 發表

幾日前對阿特蘭大 上半場我肯定睛緣老哥笑唔出

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]