• 瀏覽: 1,503
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
近日黎左一班新手 日日開幾個帖分享影片 大家覺得對健身版是好定唔好?

熱賣及精選
引用:
原帖由 spike 於 2021-10-25 04:39 AM 發表

近日黎左一班新手 日日開幾個帖分享影片 大家覺得對健身版是好定唔好?
變左呃分區

引用:
原帖由 tigth123 於 2021-10-25 04:49 AM 發表

變左呃分區
嗯!間中一個半個分享影片都無所謂 但都唔駛咁多

引用:
原帖由 spike 於 2021-10-25 04:56 AM 發表

嗯!間中一個半個分享影片都無所謂 但都唔駛咁多
https://www.youtube.com/watch?v=Xzb-hLWXMIA

睇左霍哥沒

冇睇了。。。

分享影片好討厭, 若版本能禁止這種行為最好.

如果在討論中引用影片作教材分析,無可厚非。
但個啲開帖po影片為呃點擊率嘅就可免則免

其實得出現咗好多耐㗎啦,我都喺某啲嘅貼裏面留言,話佢哋如果純分享影片一啲文字都冇係冇意思!佢哋當然唔會理會啦!可能版主太忙唔得閒理會或者默許呢種方式,就會變本加厲

我都唔鍾意呀 所以問下大家意見!

引用:
原帖由 patpat167 於 2021-10-25 10:37 AM 發表

其實得出現咗好多耐㗎啦,我都喺某啲嘅貼裏面留言,話佢哋如果純分享影片一啲文字都冇係冇意思!佢哋當然唔會理會啦!可能版主太忙唔得閒理會或者默許呢種方式,就會變本加厲
佢地只發影片沒有帶出主題好難作出討論! 想集大家意見 同版主反影一下濫發純影片既情況 怕未來會愈來愈多影片帖

引用:
原帖由 spike 於 2021-10-25 11:48 AM 發表

佢地只發影片沒有帶出主題好難作出討論! 想集大家意見 同版主反影一下濫發純影片既情況 怕未來會愈來愈多影片帖
我會覺得係濫發,呃分,應該要delete

引用:
原帖由 spike 於 2021-10-25 11:48 AM 發表

支持你申請做版主,不過記得唔好ban人

新手 (x)
討論區管理層推瀏量分身 (O)

引用:
原帖由 spike 於 2021-10-25 04:39 AM 發表

點只,就嚟變鹹網添啦。

旺下都好既。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]