• 瀏覽: 22,520
  • 回覆: 222
  • 追帖: 3
對於娛圈「潛規則」,不少女星都遇過類似情形,有時可謂啞子食黃連!視后蔡思貝早前於節目內公開承認遭問價:「以短訊問價,次數唔算太多,但有人出高過200萬。幾多錢我都唔會心動。」

莊思敏亦曾表示有人出價1,500萬邀她出席飯局,酬勞之高連她也不敢相信。

至於新一代咪神「波波」黃婧靈,受訪時更不諱言:「如果我話冇畀人問過價,大家都唔信啦!

熱賣及精選
莊小姐 ... 可能早期拍甜片(二級半果 D) , 搞到國內部份土豪好想搞佢咁姐

咁高。。。質素好高咩

你俾得起咪真囉

冥錢

On9  當有錢佬傻? 三線都過千萬, 一線過億?

吳浩康 長期 D過幾個女明星, 佢淨賺10幾億了

莊小姐千五萬?唔係呱佢咁醜樣,佢畀番人就差唔多

錢太多

問波波果個人,可能頂盡只係出……3千😂😂

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-10-25 04:56 AM 發表

對於娛圈「潛規則」,不少女星都遇過類似情形,有時可謂啞子食黃連!視后蔡思貝早前於節目內公開承認遭問價:「以短訊問價,次數唔算太多,但有人出高過200萬。幾多錢我都唔會心動。」

莊思敏亦曾表示有人出價1,500萬邀她出席飯局,酬勞之高連她也不敢相信。

至於新一代咪神「波波」黃婧靈,受訪時更不諱言:「如果我話冇畀人問過價,大家都唔信啦!
千五萬就唔信

1500萬?莊俾錢人哋嗎?

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-10-25 04:56 AM 發表

好懷疑!莊思敏應該係聽錯價錢,係 “1500蚊” 唔係 “1500萬”!

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-10-25 05:31 AM 發表

莊小姐 ... 可能早期拍甜片(二級半果 D) , 搞到國內部份土豪好想搞佢咁姐
乜佢拍過嗎? $1500 萬?

引用:
原帖由 面交player 於 2021-10-25 06:53 AM 發表

吳浩康 長期 D過幾個女明星, 佢淨賺10幾億了
吳浩康是真富豪了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]