• 瀏覽: 12,309
  • 回覆: 61
以前從來唔覺得佢可以做到慈祥爸爸角色,佢比我感覺好浪子feel。

但自從佢結咗婚,生咗仔,佢成個人好似收斂咗,冇咁鋒芒筆露,多咗份沉隱。套戲入面,佢角色真係幾討好,好貼地,但都好有父愛溫柔,睇佢同小妹妹相處嗰幾幕會覺得佢真心中意細路

其實佢真係適合做專業人士多啲,以前拍天幕下的戀人,得個樣,唔夠男人味,好似花瓶咁,去到鐵馬尋橋其實幾唔錯,但角色上我覺得向佐個角色仲正,怒火街頭就真係代表作,但太巿井,怒火街頭2好似過咗火咁。依家就成件事啱啱好,佢果然同三哥一樣愈老愈有男人味,可能做咗人老豆之後真係唔同啲,支持佢再問鼎視帝!

熱賣及精選
呢套比想像中好睇

佢真係靚仔

佢係比較特別嘅藝人,佢後生嗰陣,真係唔覺佢係靚仔,但年紀大咗反而覺得佢有星味,唔知佢仲有冇唱歌嘅熱誠呢,有嘅話可以參加TVB同芒果TV嘅歌唱比賽,一個唔覺意,可以紅返內地添!!

引用:
原帖由 彼德c 於 2021-10-25 04:05 PM 發表

佢係比較特別嘅藝人,佢後生嗰陣,真係唔覺佢係靚仔,但年紀大咗反而覺得佢有星味,唔知佢仲有冇唱歌嘅熱誠呢,有嘅話可以參加TVB同芒果TV嘅歌唱比賽,一個唔覺意,可以紅返內地添!!
佢會係譚仔對手

引用:
原帖由 波加快 於 2021-10-25 04:02 PM 發表

佢真係靚仔
佢老婆真人幾靚

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-25 05:00 PM 發表

佢老婆真人幾靚
你見過嗎

咩戲

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2021-10-25 05:17 PM 發表

咩戲
foodpanda

引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-10-25 01:17 PM 發表

以前從來唔覺得佢可以做到慈祥爸爸角色,佢比我感覺好浪子feel。

但自從佢結咗婚,生咗仔,佢成個人好似收斂咗,冇咁鋒芒筆露,多咗份沉隱。套戲入面,佢角色真係幾討好,好貼地,但都好有父愛溫柔,睇佢同小妹妹相處嗰幾幕會覺得佢真心中意細路

其實佢真係適合做專業人士多啲,以前拍天幕下的戀人,得個樣,唔夠男人味,好似花瓶咁,去到鐵馬尋橋其實幾唔錯,但角色上我覺得向佐個角色仲 ...
慈父,可以做男一。
慈母,就多做閒角。
王晶講過,捧女即用,捧男起碼投資十年後先見回報。
慈母都可以做女一,近有佳芯,遠有司棋。

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2021-10-25 05:17 PM 發表

咩戲
https://m.mingpao.com/ldy/showbi ... 豆瓣評分9-0-網民讚寫實無太多感情線

星空下的仁醫|首周豆瓣評分9.0 網民讚寫實無太多感情線 

引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-10-25 05:06 PM 發表

你見過嗎
見過,你見鄭家泳咁快同佢結婚已知旬野

引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-10-25 01:17 PM 發表

其實佢真係適合做專業人士多啲,以前拍天幕下的戀人,得個樣,唔夠男人味,好似花瓶咁,去到鐵馬尋橋其實幾唔錯,但角色上我覺得向佐個角色仲 ...
唔知王馨平,同佢老豆,而家有乜感覺呢

五張幾六張都嚟緊嘅阿伯一定鐘意L孫啦,你試吓叫佢三十年前拍,一定唔同啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]