• 瀏覽: 22,734
  • 回覆: 204
  • 追帖: 2
星空下的仁醫是2021年港劇收視之冠,2021年最有話題之作,這都要歸功於一代視帝馬國明,馬明為tvb在港劇成就立下汗馬功勞。

熱賣及精選
邊到聽番黎?

酸死 隔離台,出動台灣省年青演員 加 最有人氣妖人,合拍爛劇都係得3點都冇

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-25 01:49 PM 發表

星空下的仁醫是2021年港劇收視之冠,2021年最有話題之作,這都要歸功於一代視帝馬國明,馬明為tvb在港劇成就立下汗馬功勞。
嘉欣BB確實有觀眾緣,有望突破30點

引用:
原帖由 焦急珍貴的隊長 於 2021-10-25 01:51 PM 發表

邊到聽番黎?
我的tvb高層朋友內幕消息,今晚香港01會出呢個收視報告,星空下的仁醫首周收視平均錄得近廿八點收視,特別在上周五播出的第五集平均有31.2收視,大部分的女性觀眾被一代視帝馬國明動容的感情戲感動得痛哭流涕。

要從把關者們既勁低收視到拉高至27.5
其實都唔簡單

引用:
原帖由 kcc9317 於 2021-10-25 01:56 PM 發表

已經破左30點,周五播出的第五集平均有31.2收視,遠遠超出同時段的換命真相,換命真相只得16.8收視。

引用:
原帖由 kcc9317 於 2021-10-25 01:56 PM 發表

有人話鄭嘉穎係星空下的仁醫演技大退步,演技不及馬視帝。

冇link你話40點都得啦 

收視好唔奇,但應該唔關馬國明事

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-25 02:00 PM 發表

已經破左30點,周五播出的第五集平均有31.2收視,遠遠超出同時段的換命真相,換命真相只得16.8收視。
16.8? 唔信 lor....玩命最少 22

黃媒黑人話27.5收視係慘不忍睹。

3.7收視先係相當唔錯,與TVB拉近咗距離好威水。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]