• 瀏覽: 22,819
  • 回覆: 104
大家有冇睇TVB22年節目巡禮?竟然連英文台都有新搞作!!
一直都只係星期六用黎睇西片或者淨係睇張㬢雯既明珠台係今年既節目巡禮都可以受到重視仲預告有英文本土處境劇!

暫定個名叫做「Family First」,well呢個名真係夠晒簡單易明,一睇就知都係講家中大小事!
雖然條預告81台既劇集宣傳片既質素差得有少少遠,但係都好難得見到明珠台可以拍劇!
見到宣傳片有同事三分親既Vincent黃子雄仲有豹嫂胡蓓蔚
唔知個劇情會講啲咩但係睇劇都可以學英文,岩晒我呢啲咁好學既人
But Cantonese joke is very hard to present by English wor…
唔知可唔可以憑住英文版愛回家打埋入在港外國人市場呢

除左英文版愛回家之外仲有新節目,有陳凱琳主持既節目又有TVB佛祖主持東張西望外景

就咁睇明珠台都幾有新意喎!大家都可以一齊睇電視再學英文

熱賣及精選
j2同明珠台多咗好多野睇

引用:
原帖由 劍城京介 於 2021-10-25 04:48 PM 發表

j2同明珠台多咗好多野睇
係呀!明珠台終於唔係得周末大電影!

叫愛回家班人講英文?
首選淫根!

引用:
原帖由 大大力誰人 於 2021-10-25 05:06 PM 發表

叫愛回家班人講英文?
首選淫根!
仲記得Fat woman個集

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-10-25 04:53 PM 發表

係呀!明珠台終於唔係得周末大電影!
現在是晚晚舊電影

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2021-10-25 05:55 PM 發表

現在是晚晚舊電影
我記得之前成日都播Harry Potter!

冠君Lisa可以當女一.

引用:
原帖由 6seven 於 2021-10-25 06:08 PM 發表

冠君Lisa可以當女一.
唔好玩啦

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-10-25 06:13 PM 發表

唔好玩啦
Chantel可以拍英語劇.

引用:
原帖由 6seven 於 2021-10-25 06:16 PM 發表

哦……不過甚麼冠君,我真係覺得佢唔得囉~

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-10-25 16:08 發表

大家有冇睇TVB22年節目巡禮?竟然連英文台都有新搞作!!
一直都只係星期六用黎睇西片或者淨係睇張㬢雯既明珠台係今年既節目巡禮都可以受到重視仲預告有英文本土處境劇!

就咁睇明珠台都幾有新意喎!大家都可以一齊睇電視再學英文
崇洋!學英文!學刨通瓜同揀體字喇!

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-10-25 06:17 PM 發表

哦……不過甚麼冠君,我真係覺得佢唔得囉~
當冠君用返母語演戲, 可能唔係你咁諗呢!?

如果係一樣個班編劇就算把...BAD TASTE

引用:
原帖由 6seven 於 2021-10-25 06:16 PM 發表

Chantel重可以唱埋主題曲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]