• 瀏覽: 13,247
  • 回覆: 161
台慶劇《換命真相》、《星空下的仁醫》,得19.1和18.5點收視. 系唔系應該有人要引疚辭職?

熱賣及精選
tbb 收視跌不停, 而家平均收視得返十幾廿點
星空下的仁醫都算大製作都係得18.5點!

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-25 08:28 PM 發表

台慶劇《換命真相》、《星空下的仁醫》,得19.1和18.5點收視. 系唔系應該有人要引疚辭職?
算唔算歷年台慶劇收視最低?...決定依2套做台慶劇高層要問責

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-25 08:33 PM 發表

算唔算歷年台慶劇收視最低?...決定依2套做台慶劇高層要問責
第一個星期咁差, 之後難上返去.
因冇睇開頭就未必願追.

viu 打手: 幾百部電視機邊作得準

TVB折墮緊

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-25 08:28 PM 發表

愚大媽炒左啦, 係佢留低既劇

老坑劇

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-25 08:35 PM 發表

第一個星期咁差, 之後難上返去.
因冇睇開頭就未必願追.
x2...星空下真心唔差..叫誠意製作...可想而知有d人抗拒tvbyes.上年使徒2..有22.3點..己經低開收視.怎知今年

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-25 08:42 PM 發表

x2...星空下真心唔差..叫誠意製作...可想而知有d人抗拒tvbyes.上年使徒2..有22.3點..己經低開收視.怎知今年
就算系之前拍落, 但後期製作/劇集宣傳都系而家既事.
睇佢而家開果D新劇, 更加睇唔到將來.

話跌咁多都贏到妖視開巷

引用:
原帖由 cckits 於 2021-10-25 08:32 PM 發表

tbb 收視跌不停, 而家平均收視得返十幾廿點
星空下的仁醫都算大製作都係得18.5點!
怕血

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-25 08:45 PM 發表

就算系之前拍落, 但後期製作/劇集宣傳都系而家既事.
睇佢而家開果D新劇, 更加睇唔到將來.
YES..TVB好柒..重開法証5法証4撞正疫情最勁時.先符碌高收視

內部山頭忘掉tvb以前因咩*經典劇受追捧 紅編內地
依家拍得太多愛情劇 過度的情情搭搭 趕走班追劇迷

Viutv繼續3點收視, 唔值得高興

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]