• 瀏覽: 1,733
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+6
支持應該要比多啲時間蘇B,改善戰績,成就第二個廢爵爺

依家蘇B真係好需要我地既支持

無人支持蘇B

引用:
原帖由 小浪子 於 2021-10-28 12:35 PM 發表
無人支持蘇B
巧多領隊都支持呀

引用:
原帖由 莫耶斯領隊 於 2021-10-28 12:41 PM 發表

巧多領隊都支持呀
我估最支持蘇B係杜曹, 佢等住數曼聯6粒威過利記, 唔知盧卡古可否傷愈復出, 我估佢一定想送蘇B一程!

如果英超19隊領隊知道有呢個帖佢哋一定會上香討支持蘇B

其實有幾多人因為 c朗嘅存在而批評蘇 B?
唔好忘記蘇B當日接手都要考牌, 佢令曼聯成績有好轉先可以坐正。
成績唔好全因佢嘅話, 但佢有無教練的絕對權力先? 話無人識入波, c朗來打救, 但曼聯上季入球全英第二, 卡雲尼絕對夠用, 又願意踢後備又交到貨, c朗到戰術要改晒, 對蘇B公平咩?

在英超20隊中,現時只餘下熱刺是尚未有在超聯和過波的。

今個週末將迎來兩位球隊主教練的重要一戰,照上面數據顯示是場比賽有可能會分出勝負的,但熱刺與曼聯近況都不理想。

紐奴 vs 蘇斯克查

早前他們的行家阿迪達成功過3關保位,希望兩位教頭(尤其蘇帥的處境是更危)多多加油💪🏻

附件

DCC90FC9-C88D-4FDE-A32E-969D0CCE1998.png(724.11 KB)

2021-10-28 02:36 PM

熱刺vs曼聯,引人注目的一場,今日稍後就打了😎

睇番原來紐奴跟B費、C朗都同樣是葡萄牙藉,唔知有冇計偈吓?兩隊加油💪🏻

附件

3CE17B5B-4506-41CD-B35D-802FB13AB374.png(880.16 KB)

2021-10-30 10:07 AM

E891FFCD-1644-47AF-9D2A-8906E1CBB5B5.png(1.12 MB)

FA2B3B88-C0BD-4B1F-A2D5-4A8630669E92.png(801.4 KB)

引用:
原帖由 HKWCT 於 2021-10-28 01:59 PM 發表
其實有幾多人因為 c朗嘅存在而批評蘇 B?
唔好忘記蘇B當日接手都要考牌, 佢令曼聯成績有好轉先可以坐正。
成績唔好全因佢嘅話, 但佢有無教練的絕對權力先? 話無人識入波, c朗來打救, 但曼聯上季入球全英第二, 卡雲尼絕對夠用, 又願意踢後備又交到貨, c朗到戰術要改晒, 對蘇B公平咩?

算啦c兄。。。
先唔講So C有冇料
但咁ge人腳踢天才波,對下游球隊都應該應付到,問題係到今日都要先入波才有機會,但和或輸緊,班波就已經唔對路。。。

引用:
原帖由 bb318 於 2021-10-28 02:36 PM 發表
在英超20隊中,現時只餘下熱刺是尚未有在超聯和過波的。

今個週末將迎來兩位球隊主教練的重要一戰,照上面數據顯示是場比賽有可能會分出勝負的,但熱刺與曼聯近況都不理想。

紐奴 vs 蘇斯克查

早前他們的行家阿迪達成功過3關保位,希望兩位教頭(尤其蘇帥的處境是更危)多多加油💪🏻
蘇帥算是過了第一關,第二關有難度的,歐冠作客阿達蘭大,和波都收貨

附件

ED821067-8D67-45E4-80D0-D4F5AE6C369D.png(149.87 KB)

2021-10-31 09:49 PM

應變好慢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]