• 瀏覽: 13,953
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
本主題由 liecharyo 於 2021-10-27 11:17 AM 移動
大家要小心,香港周街都唔少老千搵食。

【壽司郎】壽司郎飛都可以造假?有網民最近於Facebook分享,懷疑有人偽造籌號並於網上售賣或現場兜售,並指出3個真假飛的不同之處,教大家分辨真偽

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/食玩買/692761/壽司郎驚現假飛-疑有人偽造籌號兜售-網民教睇3大細節位分真偽

專家喎!果時幾 Q 威,宜家成隻龜。
熱賣及精選
壽司螂!!

弱智唔係扮

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-26 07:22 AM 發表

大家要小心,香港周街都唔少老千搵食。

【壽司郎】壽司郎飛都可以造假?有網民最近於Facebook分享,懷疑有人偽造籌號並於網上售賣或現場兜售,並指出3個真假飛的不同之處,教大家分辨真偽

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211025/529357679022313472471065.jpeg/QBokujd3Lss8inXiL8i9sPQJZCzKcxdIMil1tDIpdbQ
呢間好—般,排好耐先有得食咪搞

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-10-26 07:51 AM 發表

弱智唔係扮
香港又太多人唔太用腦嘅,老千講乜佢地咪信乜囉。
唔係點會咁多人自己沖,人哋就攞住手足血汗錢係度飲紅酒、嘆鬼妹。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-26 07:53 AM 發表

呢間好—般,排好耐先有得食咪搞
迴轉壽司嚟講,算係唔錯㗎啦。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-26 07:59 AM 發表

香港又太多人唔太用腦嘅,老千講乜佢地咪信乜囉。
唔係點會咁多人自己沖,人哋就攞住手足血汗錢係度飲紅酒、嘆鬼妹。
食餐飯搞到俾警察拉偽造文書,咁就真係無撚謂!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-10-26 07:59 AM 發表

迴轉壽司嚟講,算係唔錯㗎啦。
咁—定好過爭先,亦冇元氣咁悶既

又係膠上香港人

迴轉壽司質素就算幾好食,但要咁排隊都係算罷。
比多小小,食間好d啦

香港人越嚟越低質。
反過來,大陸人越嚟越高質,呢啲小學雞野唔洗再做假。

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-10-26 08:50 AM 發表

香港人越嚟越低質。
反過來,大陸人越嚟越高質,呢啲小學雞野唔洗再做假。
其實所有地方都有高質底質人唔關國家地區事,
之前D人乜都賴自由行, 內地人,
而家無得賴, 咪煲底見到晒渣滓.

呢啲嘢少食為妙。😙

請我都唔會去,冇興趣

想食可以一早十點半去到 食過幾次 唔覺得特別好味。

提示:支持鍵盤翻頁左 右