• 瀏覽: 2,880
  • 回覆: 37
好少食油麵伊麵,怕太油,今日反正都係,咁大個人我未食過咖哩牛腩伊麵,因為我唔鍾意將啲咖哩汁係咁撈落啲湯度,搞到個湯好杰。
今日終於提起勇氣一試,感覺都唔錯,最起碼佢肯搵個嘢裝起牛腩,牛腩份量算多,得兩件薯仔響底,味道又算唔錯。$69,連凍飲+$4。多謝$73。

附件

98AA7C19339283225B8569CF01DFD443.jpg(258.17 KB)

2021-10-26 08:17 AM

FC41986BF7CEEC04EA0FA968D8EDDE5E.jpg(233.1 KB)

2021-10-26 08:17 AM

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

熱賣及精選
牛腩好靚好完整量又多,我固執啲喜歡配飯、薄餅之類才不會浪費咗啲汁

yummy

正,支持

nice 

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-10-26 08:17 AM 發表

好少食油麵伊麵,怕太油,今日反正都係,咁大個人我未食過咖哩牛腩伊麵,因為我唔鍾意將啲咖哩汁係咁撈落啲湯度,搞到個湯好杰。
今日終於提起勇氣一試,感覺都唔錯,最起碼佢肯搵個嘢裝起牛腩,牛腩份量算多,得兩件薯仔響底,味道又算唔錯。$69,連凍飲+$4。多謝$73。
去邊一間食

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-10-26 08:29 AM 發表

牛腩好靚好完整量又多,我固執啲喜歡配飯、薄餅之類才不會浪費咗啲汁
呢個我都同意,不過都係試下。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-10-26 10:05 AM 發表

去邊一間食
我一向好少去嘅一間新式茶記。

好夾

好耐冇食過伊面

引用:
原帖由 chuen1118 於 2021-10-26 09:03 AM 發表

你呢個好靚仔
https://www.youtube.com/watch?v=lgBd8x5q2xk&t=1s
食碗麵要暗號?不過,佢碗嘢又碎又柴。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-10-26 10:11 AM 發表

我一向好少去嘅一間新式茶記。
oic.

咖哩牛腩正到冇得彈

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-10-26 10:40 AM 發表

oic.
在我家附近,不過,我好少過條大馬路去另一邊。
本應去大雞六食咖哩牛腩飯,嗰日去過一次,但啲咖哩已唔掂,明顯係啲汁打獻,係獻,唉,一樣要收七十幾,五十二個飯加九蚊湯,再加杯凍飲,好似七十二蚊。人又多,位又冇。
人就係懶,唔想過條馬路,下次唔貪懶啦。

主題標籤 #咖哩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]