• 瀏覽: 27,834
  • 回覆: 557
  • 追帖: 4
本主題由 hyunjung 於 2021-10-27 04:16 PM 移動
又重挫對手ccTVB

https://www.hk01.com/即時娛樂/692877/三台收視報告-星空下的仁醫-評分高-收視首周蘊釀蓄勢待發

熱賣及精選
大陸小粉紅係大陸睇唔到香港新聞

VIU TV 有樣做得唔好就係宣傳不足。 大台連重播一套舊戲都做足宣傳

星期六真係少人睇電視杜麗莎咁都抽贏姜濤

邊關宣傳事丫,有鬼咁多人想睇姜B唱歌咩,之前Viu個音樂頒獎禮合共只得幾萬人投票,姜B得嗰2萬幾人投佢

不過而家d人好識得利用網路製造假象,2萬幾粉絲可以吹到變2百幾萬都有人信

TVB撓埋雙手都贏,又話好紅?  殭屠杜麗沙都片唔贏,返去學吓唱歌先再出嚟襯啦

你貼錯地方啦, 4.2入面有3點係林家謙

引用:
原帖由 skydancer 於 2021-10-26 02:28 PM 發表

邊關宣傳事丫,有鬼咁多人想睇姜B唱歌咩,之前Viu個音樂頒獎禮合共只得幾萬人投票,姜B得嗰2萬幾人投佢

不過而家d人好識得利用網路製造假象,2萬幾粉絲可以吹到變2百幾萬都有人信
次次商場見嗰幾千,咪就係嗰幾千支持者囉

通渠。水電

引用:
原帖由 skydancer 於 2021-10-26 02:28 PM 發表

中point, 不個妖都好肯花錢做promotion win左唔少黃色廣告

陰公,連垃圾到嘔嘅勁歌金曲都高過佢

殭屠一出場,唱兩句就走音,真係向杜麗沙學吓咩叫唱歌啦

陰公
得幾點
其他得0.X 仲拎出黎獻世

引用:
原帖由 花露水 於 2021-10-26 01:16 PM 發表

又重挫對手ccTVB

https://www.hk01.com/即時娛樂/692877/三台收視報告-星空下的仁醫-評分高-收視首周蘊釀蓄勢待發
V甴台真係好勁!

連條老hi杜都贏唔到
去飲杯薑茶先啦!

主題標籤 #mirror #姜濤
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]