• 瀏覽: 14,562
  • 回覆: 103

現年36歲的張致恒(Steven)近年負面新聞不絕,跟fans雯雯閃婚;隨即被踢爆原來「一腳踏5船」,婚後又被債主貼街招追數,再被揭發原來向不少圈中人借錢未還,賤男本色盡露。但近來Steven堅稱會努力工作還錢,決心「洗底」,可惜尚未成功,賤男形象近日卻影響大仔天寶入讀幼稚園。

今日Steven在IG貼出一家四口在郊外的相片,但留言卻火爆狂罵:「其實真係好嬲,雖然我係曾經犯過好多錯,大家唔原諒我唔緊要,但係點解我同個仔去報名幼稚園要畀個校長歧視,難道我個仔就唔配讀書嗎?有一個咁樣嘅爸爸就唔可以喺呢個社會立足嗎?你作為一個幼稚園嘅校長講到自己唔會放過任何一個教小朋友嘅機會,就要講到明因為我嘅原因唔畀我個仔機會讀書嗎?邊間幼稚園我就唔講啦,費事話我影響佢名氣!」而Steven率先關閉留言功能,網民未能留言,姑勿論如何,最無辜的還是小朋友。

熱賣及精選
Who cares

抹黑校長

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-10-26 02:11 PM 發表

https://image.stheadline.com/f/1500p0/0x0/100/st/618804bcd0cfe32e1e7259341c2d24de/stheadline/inewsmedia/20211026/_2021102611414786989_crop.jpg

現年36歲的張致恒(Steven)近年負面新聞不絕,跟fans雯雯閃婚;隨即被踢爆原來「一腳踏5船」,婚後又 ...
唔係成日用「小朋友無辜」嚟做擋箭牌,所有人要為自己所做過嘅事負責任。你當初性上癮唔戴套中出個小朋友老母先會發生依家啲事。所以唔該你自己同返個小朋友講返成件事嘅真相,點解佢會出現喺呢個世上,點解其他人要咁對佢,等佢怨恨你一世,呢個係你當日所種嘅果。

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-10-26 02:11 PM 發表

https://image.stheadline.com/f/1500p0/0x0/100/st/618804bcd0cfe32e1e7259341c2d24de/stheadline/inewsmedia/20211026/_2021102611414786989_crop.jpg

現年36歲的張致恒(Steven)近年負面新聞不絕,跟fans雯雯閃婚;隨即被踢爆原來「一腳踏5船」,婚後又 ...
呢條廢撚又擦存在感

開名啦
我就唔信屋邨幼稚園會歧視
係咪報名校呀,水龍王,拓水龍王呀

引用:

還錢-還錢.. .. .

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2021-10-26 05:42 PM 發表

抹黑校長
應該係想逼間學校收佢。。。人地以為自己好出名

收你個仔讀書,隨時收唔到學費,俾人淋紅油機會又高,傻嘅先收啦!

驚你個仔問同學借錢呀柒頭,通街借錢溝女,一腳幾船,仲要食粉絲做老婆,人之中都算賤男!

而家d人真係 唔俾你想要的就話人歧視
你乜水呀

小朋友係無辜, 但邊個害咗佢?
你條廢柴仲有幾多街數未找?

有一日, 有收數佬係校外係度等欠債家長出現, 受影響既係學校同學生. 因為你一粒老鼠屎, 而要學校學生受影響?

引用:
原帖由 KU15 於 2021-10-26 06:44 PM 發表

驚你個仔問同學借錢呀柒頭,通街借錢溝女,一腳幾船,仲要食粉絲做老婆,人之中都算賤男!
佢老婆好忍得

咪同東張西望爆料囉

主題標籤 #張致恒
提示:支持鍵盤翻頁左 右