• 瀏覽: 15,924
  • 回覆: 172
  • 追帖: 1
+15
Chantel 氣質清純高貴。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-10-26 10:13 PM 發表
TVB雇用童工?!!
我就係鍾意呢啲清純可愛的童工。

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-26 10:15 PM 發表

我就係鍾意呢啲清純可愛的童工。
11 哥?!!

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-26 07:58 PM 發表

咩爭D , CHANTEL唔係賣性感,賣歌藝
https://www.youtube.com/watch?v=fUIaUo0Jk20
佢唱功都好屎下,
要長時間磨練.

天使一樣

出齊毛未?

引用:
原帖由 玫瑰天使2 於 2021-10-26 10:19 PM 發表

佢唱功都好屎下,
要長時間磨練.
咁總好過比啲唔三唔四,成日賣弄身材、講床史不知廉恥的女星污染成個香港娛樂圈。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-10-26 10:16 PM 發表

11 哥?!!
係,對唔住啲唔三唔四班女星,我寧願戀童。

引用:
原帖由 ellaeni 於 2021-10-26 10:20 PM 發表
天使一樣
藍絲天使

妹妹仔, 過時過節客串下就算啦!

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2021-10-26 10:03 PM 發表
大媽樣
馬蹄露樣

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-26 08:04 PM 發表

你估格離台果班唔三唔四嘅MK妹,仲有成日講床史博出位的中英混血囡囡星二代,一係靠明星老豆係大陸人脈關係,唔識唱歌冇演技,咪靠賣性感講床史呢啲旁門左道招數博出位,CHANTEL唔係呢啲唔三唔四嘅女藝人
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211017/526429896243679232890342.jpeg/tgcYw4Mze4PLHAO45xKUoXdLGNEV9gsN7O_GtcbvxrU?v=w1920
咁撚樣衰有撚床史,個嘴成個弱智人士咁

提示: 違規內容已被屏蔽
直頭係國寶級啦!着黑白色最得意

戲都未有一部出街,你就話演技好?講野真係同妖台班癲佬嘅粉絲一樣,吹得就吹,而家啲明星其實都唔需要實力,靠電視台同粉絲吹到上天就得,唔怪得香港樂壇廢咗咁耐

提示:支持鍵盤翻頁左 右