• 瀏覽: 15,453
  • 回覆: 172
  • 追帖: 1
她就是姚焯菲(Chantel),TVB近廿年簽的藝人,今年2021年真是在廿年裡簽對了人,Chantel是全香港娛樂圈最清純的女藝人

熱賣及精選
對腳好粗, 系唔系踢開波甲組?

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-26 07:29 PM 發表

Chantel仲好細個者,同埋佢唔係呢啲路線行性感嘅女藝人,佢係走實力路線,以唱歌做戲取勝,唔似得而家一班垃圾女藝人咁,污染哂成個香港娛樂圈,我相信CHANTEL為香港娛樂圈帶來一片青天,幾年後CHANTEL會比十二位鏡仔更出色

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-26 07:29 PM 發表

我相信Chantel將來成年後,係TVB發展都唔會走性感路線,佢一直純品落去

爭D,下

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-26 07:40 PM 發表

我相信Chantel將來成年後,係TVB發展都唔會走性感路線,佢一直純品落去
Chantel係清泉

引用:
原帖由 將軍澳張飛 於 2021-10-26 07:56 PM 發表

爭D,下
咩爭D , CHANTEL唔係賣性感,賣歌藝
https://www.youtube.com/watch?v=fUIaUo0Jk20

引用:
原帖由 人之初大大 於 2021-10-26 07:56 PM 發表

Chantel係清泉
你估格離台果班唔三唔四嘅MK妹,仲有成日講床史博出位的中英混血囡囡星二代,一係靠明星老豆係大陸人脈關係,唔識唱歌冇演技,咪靠賣性感講床史呢啲旁門左道招數博出位,CHANTEL唔係呢啲唔三唔四嘅女藝人

樓主是長期viu 粉
成日出post攪事

引用:
原帖由 香港娛樂圈垃圾 於 2021-10-26 07:24 PM 發表

她就是姚焯菲(Chantel),TVB近廿年簽的藝人,今年2021年真是在廿年裡簽對了人,Chantel是全香港娛樂圈最清純的女藝人
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20211023/528653289802567680562783.jpeg/KFPmPY9rafiJPlDzwIn7csScjs-3v4yjC0lq_D5Javw?v=w1920
...
日吹夜吹,不L知所謂

樓主不要搞事,Chantel唔係咁吹捧㗎,你放過佢啦

你似曲線

妖版靜過鬼,成班妖打手又嚟TVB版搞搞震!

比較喜歡靠賣弄身材及以色侍人嘅歌手

引用:
原帖由 寒冬幼稚的樓主 於 2021-10-26 08:59 PM 發表

樓主不要搞事,Chantel唔係咁吹捧㗎,你放過佢啦
你唔覺得咩,自CHANTEL出道呢半年以嚟,香港娛樂圈啲空氣清新左好多啦,冇咁多賣弄性感嘅女星,張曦雯都出少左好多性感POST啦

主題標籤 #姚焯菲
提示:支持鍵盤翻頁左 右