• 瀏覽: 14,747
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+3
而家食燒味愈嚟愈貴

附近有間奇趣餅家係賣老餅好出名。呢間係咪同一老闆?如果唔係就分明叨光,擺明呃人

肉少了

睇相似隔夜

相見得5件

引用:
原帖由 搞事部神化經理 於 2021-10-27 09:09 AM 發表

尖咀呢間棋哥我叫過乳豬飯,正常ok呀
佢初開係天后,真係好好食,比某公司入咗股擴大之後變哂垃圾食物咁乃好彩,好多客食到媽媽聲得6嚿皮連小許肉,燒鵝脾飯過100蚊,味道同出品超垃圾

師兄我係你就去報海關或者推上報紙算數

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-10-27 01:54 AM 發表
益你啦!
北京片皮鵝飯,
賣62蚊。
係奇趣片皮乳豬飯

現在呢個就是香港疫下新出怪現象, 好多新舖開, 但大多難食到嘔, 尤其是什麼什麼冰室,海鮮意粉,所有雪藏海鮮同意粉用滾水烚熟,加個汁就攞出嚟,收90蚊, 火都嚟, 成碟唔食狂吊走人!無良老板你開舖有冇試菜架,咁都攞出嚟賣, 浪費我時間與金錢😡

同奇趣餅店有無關係

引用:
原帖由 正門出山 於 2021-10-26 11:51 PM 發表

經理,有無食過奇哥
一樣數得出幾多塊皮
ching唔好山草藥喎,我就銅鑼灣渣甸街個邊返工嘅,樓下間奇哥好正常,成日食,價錢當然唔平,鵝髀原隻套餐要108.

但佢普通燒果雙拼冇搵笨喎,好足料,飯多汁多,成日幫襯

會唔會係誤會啊?試下俾多次機會人啦,又或者一間間吧。

引用:
原帖由 johnlam8 於 2021-10-27 10:43 AM 發表

絕對係有良心啦
飯甚多🤡🤡🤡🤡🤡
飯真係好多,點解可以無良到d乳豬肉可以片到薄到咁嘅?

引用:
原帖由 noble1208 於 2021-10-27 01:38 PM 發表

ching唔好山草藥喎,我就銅鑼灣渣甸街個邊返工嘅,樓下間奇哥好正常,成日食,價錢當然唔平,鵝髀原隻套餐要108.

但佢普通燒果雙拼冇搵笨喎,好足料,飯多汁多,成日幫襯

會唔會係誤會啊?試下俾多次機會人啦,又或者一間間吧。
如果無咁嘅事禾就唔會理直氣壯咁講,我又天后食到鵝頸橋幫襯咗好耐,到現在老尖個間,以家擴大咗反以食品大不如前,,佢老闆同注資個股東我都知係邊個,咁你都講得啱有機會可能某分店出品未如理想,可再試其他分店,

上當一回

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]