• 瀏覽: 15,862
  • 回覆: 230
  • 追帖: 1
+2
我就唔信,全世界淨係得大陸人會玻璃心!

係人都會玻璃心架啦!黃明志,我面對面DLLM,唔通你可以縱容面對呀?

DLLM黃明志!

引用:
原帖由 穿圍裙的爸爸 於 2021-10-27 07:59 AM 發表

男主唱係馬來西亞人,女主唱係澳洲出生華人, 咪柒!
台灣扮晒野唔搵自己人唱,扮唔關自己事?食屎啦!敢做唔敢認!陳仆街又唔收攪亂香港要我地啲小朋友移民攞香港著數!愈來愈憎台灣!又平果又鳳梨擺明串我玻璃心姐😠😠😠串我唔緊要!你侮辱我地偉大既國家領導人習大大!傷害緊我地14億人既純真脆弱既玻璃心呀!台灣以為扮唔係自己做就得呀!今次黎真火!放火燒你台灣搶錢走救國!🤬🤬🤬

引用:
原帖由 丫巴癲 於 2021-10-27 08:13 AM 發表
刺中痛點哎吔好酸痛
明顯係中晒啦!好hurt好傷心😭😭😭

903都好似冇上榜

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-10-27 08:20 AM 發表
有種就唔好用中文作歌馬拉仔!
條女都是,日日話自己澳洲人,又是講中文在中國市場唱中文歌

引用:
原帖由 人造人21 於 2021-10-27 08:01 AM 發表
禽晚見到FB D人話KKBox仲有
話唔再用MOOV
下架又真係好衰
破壞香港國際形象
美國佬殺阿富汗,伊拉克平民,弗洛伊德被警察殺死唔會影響你心目中老美形象。香港下架一首歌就會影響香港形象👍🏼

整多仔停電歌啦

台灣人要馬拉澳人出頭,重要唔認寸緊人,要打就光明正大企出黎。

引用:
原帖由 allenhongzl 於 2021-10-27 08:48 AM 發表

美國佬殺阿富汗,伊拉克平民,弗洛伊德被警察殺死唔會影響你心目中老美形象。香港下架一首歌就會影響香港形象👍🏼
當然啦 情歌都下架
香港不嬲無禁歌

引用:
原帖由 123people 於 2021-10-27 06:52 AM 發表
忍耐下啦,等黃絲黑暴死晒,香港就會回復暴動前的自由了!
其實都好難,要等好幾十年,香港的曱甴太年輕,好多幼稚園已經比人洗腦,更甚的是曱甴公曱甴乸生曱甴仔

就睇到一個事實, 民主邪教嘅滲透, 去到邊都要搞破壞, 都仲未講妖 TV 果邊, 花姐果啲 pretty boys...
一圖說明

附件

Yellow Terrorists are Everywhere.png(191.7 KB)

2021-10-27 08:58 AM

Yellow Terrorists are Everywhere.png

唔通人地下架又要問過你班垃圾咩

自有曱甴后  HK日日變  ....好

@低能的你 好似係你鐘意果條友

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]