• 瀏覽: 203,242
  • 回覆: 1,003
  • 追帖: 22
+23
邊日上堂,人工點計

又老作  食咗約未

引用:
原帖由 宅在家的男仔 於 2021-11-3 12:03 PM 發表

都要預時間上培訓堂
高級既,會以舊帶新
搵有經驗既lead住做
低級既,行行企企聽指示做就得
要培訓乜野

會係weekday揀個上晏
出去跑馬地個會場聽講解
連埋宣誓
無其他培訓架啦
有d文件一早email俾你

上次區選fyr

今次上堂會有唔同 係半日至一日,今次全新用電腦投票,做法同之前完全唔同。

今年有新設投票站事務員(衛生)一職。

我朋友被提名去做新設投票站事務員(衛生)一職,佢話都沒收到結果通知。

引用:
原帖由 宅在家的男仔 於 2021-11-5 06:45 PM 發表
我朋友被提名去做新設投票站事務員(衛生)一職,佢話都沒收到結果通知。
下星期吧,正常投票站email未send。一路training到12月頭,分多區一齊train

引用:
原帖由 Flowervsbee 於 2021-11-5 06:57 PM 發表

下星期吧,正常投票站email未send。一路training到12月頭,分多區一齊train
希望啦

引用:
原帖由 Flowervsbee 於 2021-11-2 09:20 PM 發表
病假係可以,reo 8月3日比部門既電郵有對缺勤的同事比左指引,果度有寫部門要看情況,可以有權唔批無醫生紙病假。
如果病咗,又有醫生紙,吹咩!

引用:
原帖由 Flowervsbee 於 2021-11-5 06:57 PM 發表

請問今次係咪都係上發佈會果日做埋training?

引用:
原帖由 baji 於 2021-11-6 06:04 AM 發表

請問今次係咪都係上發佈會果日做埋training?
今次training係要全日,以前係半日。前半係聽書,後半係實習。Training某些站下星期已開始,一路去到十二月頭。

仲未收到通知WO, 係咪已經落選了?

之前又話10月有通知,而家都未有,若唔使做,我去郊遊

引用:
原帖由 vaper 於 2021-11-6 09:37 AM 發表
仲未收到通知WO, 係咪已經落選了?
我全個office都未收到通知

引用:
原帖由 evo65 於 2021-10-28 02:12 PM 發表
乜有得被請去做咩? 冇乜人做?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]