• 瀏覽: 8,903
  • 回覆: 84
本主題由 hyunjung 於 2021-10-27 02:46 PM 移動
你睇下,真係紅嘅人掃把拍佢都唔走,啲撈唔掂嗰啲就去VIU TV博一博…

熱賣及精選
係架 ... 果時艾威以為自己好勁 , E+影都無埋

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-10-27 11:16 AM 發表

係架 ... 果時艾威以為自己好勁 , E+影都無埋
宜家走咗嘅,同埋啲話走嘅,都係嗰啲唔紅嘅,佢地係咪認為過去其他細台就會一下子飛上枝頭變天王?點解唔捱下?

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-10-27 11:22 AM 發表

宜家走咗嘅,同埋啲話走嘅,都係嗰啲唔紅嘅,佢地係咪認為過去其他細台就會一下子飛上枝頭變天王?點解唔捱下?
正確來講 , 係轉台果 D ...

如果話轉行  嫁人唔撈  北上果 D就未必

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-10-27 11:22 AM 發表

踢唔掂英超 走去呀港超做下神射手威下都好吖

覺, 而且Viu仲係專收垃圾.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-27 12:10 PM 發表

覺, 而且Viu仲係專收垃圾.
但黃德斌, 簡慕華 去一去又真係紅番D,  簡慕華個樣咁殘都竟然有護膚廣告接

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-10-27 12:32 發表

但黃德斌, 簡慕華 去一去又真係紅番D,  簡慕華個樣咁殘都竟然有護膚廣告接
只係傳媒做出嚟嘅假紅啫, 依家咪影都冇L埋.

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2021-10-27 11:05 AM 發表

你睇下,真係紅嘅人掃把拍佢都唔走,啲撈唔掂嗰啲就去VIU TV博一博…
咁又唔好咁講, 好多由 TVB 去 viutv 既人, 都係因為自己有偉大既政治理念想攬炒香港, 根本連茄喱啡都未脫離, 談何紅唔起?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-27 12:36 PM 發表

只係傳媒做出嚟嘅假紅啫, 依家咪影都冇L埋.
其實佢自己都知自己事, 只係想在轉行之前賺番筆, 如果有人有興趣, 寫真集佢都夠膽出!!

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-10-27 12:39 發表

其實佢自己都知自己事, 只係想在轉行之前賺番筆, 如果有人有興趣, 寫真集佢都夠膽出!!
喺TVB撈唔起, 係一定有啲嘢嘅.

正常嘅上到位使乜走喎.

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-10-27 12:32 發表

簽劇唔簽台,viu劇係外判唔可以簽人

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-10-27 12:44 PM 發表

喺TVB撈唔起, 係一定有啲嘢嘅.
做演員想紅, 一定要比任何人都努力, 好多人以為, 喜歡演戲就係想玩的時候玩玩, 就可以紅, 世事當然唔係咁

而且, 首要係個樣靚, 唔靚唔特別既, 一開始就唔洗諗, 好好讀書吧

主題標籤 #viu #viutv
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]