• 瀏覽: 16,414
  • 回覆: 216
  • 追帖: 2
公屋排十年,迫人住劏房,門診預約要靠運氣,抽一次血驗都要排一個星期!

兩大民生項目,其實政府有放資源入去,但係出來效果咁差,點解呢?

熱賣及精選
你比光頭華記煽動吖。反正苦😭

引用:
原帖由 gunpit 於 2021-10-27 11:37 AM 發表

你比光頭華記煽動吖。反正苦😭
其實政府摺左呢兩個部門咪唔會俾人話囉,全部私營,咁咪得囉,啱唔啱先?宜家插手做,但又做唔好咪俾市民壞印象囉。

政策越好 養的懶人越多

引用:
原帖由 594113 於 2021-10-27 11:43 AM 發表

其實政府摺左呢兩個部門咪唔會俾人話囉,全部私營,咁咪得囉,啱唔啱先?宜家插手做,但又做唔好咪俾市民壞印象囉。
不能said no.炳強哥會話立心不良。👊

引用:
原帖由 594113 於 2021-10-27 11:35 AM 發表

公屋排十年,迫人住劏房,門診預約要靠運氣,抽一次血驗都要排一個星期!

兩大民生項目,其實政府有放資源入去,但係出來效果咁差,點解呢?
英政府留落黎既蘇州屎唔係即時可以解決到,等林鄭做多屆睇下會唔會好返少少

引用:
原帖由 股水西流v888 於 2021-10-27 11:49 AM 發表

英政府留落黎既蘇州屎唔係即時可以解決到,等林鄭做多屆睇下會唔會好返少少
仲5報國安拉光頭華記。👏

引用:
原帖由 股水西流v888 於 2021-10-27 11:49 AM 發表

你仲諗住俾多屆佢造?哈哈哈……人吾笑、狗都叫!

引用:
原帖由 人若流水 於 2021-10-27 11:53 AM 發表

你仲諗住俾多屆佢造?哈哈哈……人吾笑、狗都叫!
冇辦法,暫時揾唔到一個比林鄭做得好既人

引用:
原帖由 594113 於 2021-10-27 11:35 AM 發表

封關前,通常驗血呢 D 都係翻深圳做,夠快又相對平,同埋深圳D 3甲醫院,D醫療設備都系有幾貴買幾貴,超前科技,係大陸的都明白點解買到咁先進!萬一有事就買定保x,係深圳醫住先😜

引用:
原帖由 lhcdims 於 2021-10-27 12:17 PM 發表

封關前,通常驗血呢 D 都係翻深圳做,夠快又相對平,同埋深圳D 3甲醫院,D醫療設備都系有幾貴買幾貴,超前科技,係大陸的都明白點解買到咁先進!萬一有事就買定保x,係深圳醫住先😜
通關第一時間搬去大灣區參觀

引用:

林鄭算唔算係英政府留落?

引用:

一做就五年佢已經浪費左五年時間
加埋就十年人生有幾多十年?
特首影響全港運作你同我講試?
你不如講佢呢五年有咩政積黎說服我地普通市民支持佢

引用:

好明顯係D資源去晒養做唔到野的公務員, 我支持政府大幅裁員

引用:

因為黃人蠢,選泛民出黎阻政府揾地起樓,幾年前一個泛民既醫生議員梁家樓就拉布拖死醫改。

提示:支持鍵盤翻頁左 右