• 瀏覽: 10,395
  • 回覆: 87
+4
引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-10-27 03:30 PM 發表

唔係曾志偉問題,係無本身的問題,得罪黃藍,暗角打穫嗱😜
TVB有得罪藍咩?因咩事?

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-27 03:44 PM 發表
強x犯,人在做,天在看,你自己睇路啦,還燒了藍小姐的骨灰庵。
燒了藍小姐的骨灰庵?唔係禁毒吖?

引用:
原帖由 lai-ken 於 2021-10-27 04:07 PM 發表

tvb依家都搞緊唔少綜藝節目㗎,但都已經冇以前咁受歡迎。
其中一個原因,因為一直搞嗰班唔係咁有料,以前冇即時網上資訊,你抄人哋外國嗰啲,好多觀眾唔知就當然好受落,但依家啲人喺網上已經睇咗人哋外國嘅,你再抄班觀眾自然唔受。而就算間唔中整到樣受落嘅,咁就改少少不斷出完又出,要出到爛為止。
另一個原因,唔肯再放budget落去,特別係啲有獎遊戲。之前有個係肥Bob同有酒凹大波嗰條女主持嘅,屌,嗰 ...
"思家大戰"啲獎金都好寒酸,媲美亞視!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-27 01:11 PM 發表
曾志偉貓哭老鼠, 真係狗 !

https://www.hk01.com/article/693345?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
曾生對藍潔瑛一事令我對佢反感。

引用:
原帖由 terrywong25 於 2021-10-27 05:24 PM 發表

曾生對藍潔瑛一事令我對佢反感。
佢對曾華倩起痰咩?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-10-27 05:26 PM 發表

佢對曾華倩起痰咩?
我打錯,己改。

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-27 01:11 PM 發表
曾志偉貓哭老鼠, 真係狗 !

https://www.hk01.com/article/693345?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
D友成日話毛記無新意要引入新血,而家有位引入新血又唔啱,曱甴真係好仆街。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-10-27 05:27 PM 發表

D友成日話毛記無新意要引入新血,而家有位引入新血又唔啱,曱甴真係好仆街。
失民心,就係咁;你做乜,佢都唔順眼!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-10-27 05:21 PM 發表

燒了藍小姐的骨灰庵?唔係禁毒吖?
你看新聞吧,不知哪個做的,但與他最大衝突。

圍觀食瓜

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2021-10-27 05:41 PM 發表

失民心,就係咁;你做乜,佢都唔順眼!
失乜民心啫? 唔滿意嗰班全部都係曱甴,妖視3點收視證實全港曱甴總數係19.5萬,佔全港永久居民人數3%,毛記支持率足足97%呀,曱甴。

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-27 05:46 PM 發表

你看新聞吧,不知哪個做的,但與他最大衝突。
原來係真事;禁陰質既行為,閰羅王一定記住!

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-10-27 05:51 PM 發表

失乜民心啫? 唔滿意嗰班全部都係曱甴,妖視3點收視證實全港曱甴總數係19.5萬,佔全港永久居民人數3%,毛記支持率足足97%呀,曱甴。
毛記支持率足足97%呀?點解收視率得20點?唔成比例喎!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-27 01:30 PM 發表

香港娛樂圈仲有咩紅人??
仲有mirror, 不過佢地唔會上tvb

引用:
原帖由 kamuel3 於 2021-10-27 06:23 PM 發表

仲有mirror, 不過佢地唔會上tvb
NY TIMES 要改一改:MIRROR HAS DOMINATED HK ENTERTAINMENT AND ADVERTISING INDUSTRY .

提示:支持鍵盤翻頁左 右