• 瀏覽: 10,500
  • 回覆: 87
+4
引用:
原帖由 ee333ee 於 2021-10-27 01:25 PM 發表
曾生以為會有好多娛圈人士畀面嚟TVB 亮相,點知號召力都係唔夠。
佢有號召力架,請到張學友做港姐,但係,又如何?做得一個節目,之後呢?唔通呢D上一代既四大天王,會日日上tvb做節目?

你得153 好難同你「並肩」喎

最錯就系將當紅的Hana封殺, 四大以為自己會系TVB橫行.
點知比埋成個台佢地都唔掂.
之前好靠唔靠走去靠聲夢, 曾生幾時先肯放過TVB, 放過觀眾.

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-27 01:11 PM 發表
曾志偉貓哭老鼠, 真係狗 !

https://www.hk01.com/article/693345?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
偽人個個都係咁狗架啦。

再加上香港人傀乜都屌屌貢嘅觀眾。

港人乜狗都要屌,一路話啲劇係垃圾,一路追睇。

真吹漲。

😪

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-10-27 02:07 PM 發表

🤔我覺得現在方向都OK,

好過古生搞電影圈都搞唔起…

起碼回電視台有野搞得到先…

疫情感覺沒有人拍電影…拍電視方便D.
笑左..古生電影公司一年開幾多套片..簽左幾多人...好多人根佢揾食

電影人仲有少少名氣既都搭路返內地開工啦

女同事都怕撚左你

引用:
原帖由 disclaimer999 於 2021-10-27 02:46 PM 發表

偽人個個都係咁狗架啦。

再加上香港人傀乜都屌屌貢嘅觀眾。

港人乜狗都要屌,一路話啲劇係垃圾,一路追睇。

真吹漲。

😪
這里叫新丁一號會員..其實tvb忠實fans...又要鬧.又要睇..睇到好足...不斷鬧.不斷要睇

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-27 02:36 PM 發表
最錯就系將當紅的Hana封殺, 四大以為自己會系TVB橫行.
點知比埋成個台佢地都唔掂.
之前好靠唔靠走去靠聲夢, 曾生幾時先肯放過TVB, 放過觀眾.
X2..曾生投放大量金錢資原...收視不斷跌..得個吉

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-27 03:04 PM 發表

這里叫新丁一號會員..其實tvb忠實fans...又要鬧.又要睇..睇到好足...不斷鬧.不斷要睇
係新加坡睇冇線要比月費。電視盒要比附加費5蚊先有得睇

向港人收費啦。

港人真係麻能煩。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-10-27 03:15 PM 發表

TVB佔用公眾大氣電波, 仲敢向公眾收錢? 未食藥呀?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

TVB搬去大灣區啦。

所以啲劇係拍比東南亞地區人睇。有月費收

家陣知點解啦,港人棚冇賴觀眾免費睇仲要屌,根本唔使理會。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]