• 瀏覽: 38,263
  • 回覆: 165
岩岩食完飯個陣我去左後樓梯掉垃圾,我諗好多後樓梯都會有好多人會係個到呼吸,唔想走落街呀嘛
我掉垃圾個陣見到公司有個好靚既女同事行入黎,但係佢又兩手fing fing咁冇垃圾,我就估佢係咪都係入黎呼吸
同佢打完招呼之後就問佢做咩係到,因為我心入面都唔相信一個咁靚既女同事會食煙
之後佢話:er...我諗住行落一層去洗手間
明明層層都有女廁,點解要行落一層先去廁所咁神秘?

熱賣及精選
可能的可能

(1) 呢層次所滿左人/佢唔滿意呢層個次所

(2) 佢本來係想後樓梯做D野(唔知做咩),

又唔想俾你知,

但撞到你即刻改變做去次所

係咪靚女痾屎唔想比同事知?

引用:
原帖由 叉燒雞飯 於 2021-10-27 02:21 PM 發表

岩岩食完飯個陣我去左後樓梯掉垃圾,我諗好多後樓梯都會有好多人會係個到呼吸,唔想走落街呀嘛
我掉垃圾個陣見到公司有個好靚既女同事行入黎,但係佢又兩手fing fing咁冇垃圾,我就估佢係咪都係入黎呼吸
同佢打完招呼之後就問佢做咩係到,因為我心入面都唔相信一個咁靚既女同事會食煙
明明層層都有 ...
有好多原因既, 一係自己果層個女廁爆棚, 一係唔想撞到熟人所以去第二層, 又或者想係廁所補妝但唔想俾熟人見到, 咪去第二層囉~ 再唔係, 可能樓下個廁所清潔得乾淨D, 鍾意去邊層咪邊層囉, 男人老狗好心你唔好咁八啦~

引用:
原帖由 anson2004 於 2021-10-27 02:42 PM 發表

可能的可能

(1) 呢層次所滿左人/佢唔滿意呢層個次所

(2) 佢本來係想後樓梯做D野(唔知做咩),

又唔想俾你知,

但撞到你即刻改變做去次所
如果個廁所滿左都可以排下隊姐
會唔會真係原本想呼吸但係比我見到又唔好意思?

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-10-27 02:47 PM 發表

但係靚女都要痾屎架,生理需要姐

散個心而已

引用:
原帖由 叉燒雞飯 於 2021-10-27 02:21 PM 發表

明明層層都有 ...
好很肯定佢痾屎好臭,為大家好啫🤣🤣

引用:

明明層層都有 ...
會不會是你自己想多啦。其實什麼事情都沒有

想問你搭電梯見到同事,會唔會又出  post?

引用:
原帖由 狗仔軍師 於 2021-10-27 02:47 PM 發表

瀨咗屎至真

你想有人同講:佢離遠見到你,故意同你扮偶遇。

其實人樣同食煙係冇任何關係嘅

男廁唔係層層有

引用:

明明層層都有 ...
要自己倒垃圾咁神奇嘅?咩公司?

又幾古怪

提示:支持鍵盤翻頁左 右