• 瀏覽: 25,141
  • 回覆: 146
  • 追帖: 3
+4
呢幾年媾左一件老鬼婆,唔小心好易卑人metoo

勞力士送五隻水鬼比Keeves,叫佢送四隻比Crew。
令人窩心的宣傳技倆

佢係少數令人值得欣賞嘅演員

引用:
原帖由 slk2xx 於 2021-10-27 04:02 PM 發表
佢嘅悲慘真係冇人知,
父母離異、妹妹患癌、女友和孩子相繼逝世,
佢仍然堅持到我十分尊敬
原來佢有咁既經歷,香港人係生在福中不知福。

古話説戲子無情,婊子無義

引用:
原帖由 半夜清涼的花貓 於 2021-10-27 10:46 PM 發表
呢幾隻錶30年後過千萬成交!
30年後一千萬只可以買到單餸飯

引用:
原帖由 運動鞋 於 2021-10-29 12:06 AM 發表

Fat chow 慈善?古仔多過佢,教育後輩?有冇去演藝或者舊公司上堂講下?為業界出過咩?
fat chow 有買過旗
慈善要比較多少?即係人地買旗俾十蚊你就要俾二十蚊先係啱?
而且jimmy 仔洗黑錢嘅嘢就唔好歌功頌德
教育嘅嘢政府有專責部門,唔洗平民插手
係果方面做得好同演講係兩回事,識做唔代表識教
作為一個演員,為業界做嘅最好嘅事咪做好個角色囉

引用:
原帖由 運動鞋 於 2021-10-29 12:06 AM 發表

Fat chow 慈善?古仔多過佢,教育後輩?有冇去演藝或者舊公司上堂講下?為業界出過咩?
古x樂又真係做得比較多野  講真好過好多得個名的藝人

引用:
原帖由 slk2xx 於 2021-10-27 04:02 PM 發表
佢嘅悲慘真係冇人知,
父母離異、妹妹患癌、女友和孩子相繼逝世,
佢仍然堅持到我十分尊敬
看透人生

佢既人生真係好多磨練  唔似啲人成日自怨自艾  無得去旅行仲慘過死老豆

引用:
原帖由 牛飛輪 於 2021-10-27 15:02 發表
相信大家都應該識奇洛李維斯, 近排佢一口氣送左4隻Rolex Submariner畀電影《John Wick》特技替身演員團隊, 仲要係一人一隻專製勞

奇洛李維斯以前已經將自己啲Martix獎金分晒畀電影工作人員, 佢真係國際娛樂圈清泉

諗起佢 ...
勞力士絕世靚抽!

世界第一名錶!無可替代!

唔知甄子丹有冇呢?

佢大把錢, 又唔恨錢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]