• 瀏覽: 11,117
  • 回覆: 91
出場時間少

引用:
原帖由 superkid73 於 2021-10-27 18:02 發表

我會覺得不是辛祖唔得,是曼聯個form用唔到佢

好多時需要找出適合個form的球員好過找了球員圍繞他再建立

因為,這樣現有的球員就未必適合了

利記高普出場至今,還有多少個存在並正選或輪換的
其實只有3個
但個form,基本都是433
即慢慢找合適的球員入個form的成功例子
曼城也是
而巴塞由尼馬出走之後,就是亂買人,而不是買返適合個form的人
加上球皇年齡大, ...
無錯

引用:
原帖由 superkid73 於 2021-10-27 06:02 PM 發表

我會覺得不是辛祖唔得,是曼聯個form用唔到佢

好多時需要找出適合個form的球員好過找了球員圍繞他再建立

因為,這樣現有的球員就未必適合了

利記高普出場至今,還有多少個存在並正選或輪換的
其實只有3個
但個form,基本都是433
即慢慢找合適的球員入個form的成功例子
曼城也是
而巴塞由尼馬出走之後,就是亂買人,而不是買返適合個form的人
加上球皇年齡大, ...
應該係4個,M7 F9 H14,仲有 O27。

引用:
原帖由 liverpool10 於 2021-10-27 05:08 PM 發表
德甲踢到曉飛,一踢曼聯冇料到,係咪曼聯唔夠班,夾唔到辛祖
隊波配合唔到佢或佢融入唔到球隊

同埋德甲水平低過英超

引用:
原帖由 tim30 於 2021-10-27 07:29 PM 發表
當年利記雲迪克第一年咪又係俾利迷話水貨 之後雲迪克有料 利迷即轉晒態 係香討 反曼反而關心過真曼 日日開post討論 厲害
第一年水貨,你睇什麼報道?
從一來,個數據一直都靚仔
只係有人話,如果不是季前私下接觸,搞到修仔嬲,可能只需要5000萬

引用:
原帖由 kaka22 於 2021-10-27 11:43 PM 發表

認同,佢打右邊好啲。加上英超後衛壓迫力強,德甲後衛壓迫力鬆啲,插花腳可以玩幾下,英超未玩已經鏟到。
辛祖係多仔左右都有打, 佢踢左邊拍住shaw都踢成咁, 本身佢係右腳, 擺佢係右邊佢又無速度硬爆落底
,仲要拍住雲比無進攻能力, 相信佢會仲衰

引用:
原帖由 food133 於 2021-10-28 09:45 AM 發表

辛祖係多仔左右都有打, 佢踢左邊拍住shaw都踢成咁, 本身佢係右腳, 擺佢係右邊佢又無速度硬爆落底
,仲要拍住雲比無進攻能力, 相信佢會仲衰
香討大部份人只想知道英超勁d,定西甲/德甲勁d.
可能樓主都係引人入題.

有幾多人真係敢於面對問題?

辛祖有無料到, 歐洲球會唔了解? 要問香港球迷? 成隊慢聯就因為辛祖有料到輸波? 麥佳亞無料到所以英超水平底?

咁由一個低級聯賽走去踢歐洲第一聯賽, 咁係要時間適應既, 踢唔掂好正常, 但調返轉, 由高級聯賽走去踢第5聯賽都踢唔掂先出奇

引用:
原帖由 Harmonyfriend 於 2021-10-27 10:25 PM 發表

根度簡
根度簡打咗2年先開始勁
佢初到曼城嗰陣廢到升天呀

引用:
原帖由 指南車 於 2021-10-27 05:54 PM 發表
係多仔的體係....
有邊個離開左多仔都係咁勁?
除左利雲同初期的奧巴美揚,其他我諗唔到
高普🤭

算吧啦, 朗朗一黎全部球員都開始廢左

開季普巴助攻大喜+般奴打前少少帶帽都唔知夾得幾順, 朗朗一黎即係廢左呢2件

卡叔本來好好用, 肯迫又成日救世, 又俾朗朗霸住個位

綠木個D仲俾朗朗鬧到進退失據...

朗朗一次過廢左曼既鋒線, 勁

曼聯隊波唔肯俾波唔肯走位
除非好似洛賓/麥包皮個D 自己爆得自己射得既球員
如果唔係邊個球星黎踢都死 
同埋多仔成班後生仔 肯迫肯跑又識配合
進攻球員好踢好多

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-10-28 11:36 AM 發表

高普🤭
同意

始終唔同聯賽,球隊踢法和隊友都唔同晒,俾d時間適應下

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-10-28 11:36 AM 發表

高普🤭
杜曹😁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]