• 瀏覽: 10,863
  • 回覆: 91
德甲踢到曉飛,一踢曼聯冇料到,係咪曼聯唔夠班,夾唔到辛祖

熱賣及精選
宜家比寧咸去到多仔又踢到會飛,英超球會又打算用水魚價買佢。

被封印了

本來就冇料

德甲好弱 / 曼聯隊友問題 / 辛祖吹大左

因為隊中有個陀衰家

幸祖
幸運的祖記

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-27 05:22 PM 發表

宜家比寧咸去到多仔又踢到會飛,英超球會又打算用水魚價買佢。
之前,未過多仔時,有傳利記都想買,只不過同一道理,offer唔到穩定的出場機會

係多仔的體係....
有邊個離開左多仔都係咁勁?
除左利雲同初期的奧巴美揚,其他我諗唔到

里幾年啲球星去親曼聯都死哂又冇料到

引用:
原帖由 liverpool10 於 2021-10-27 05:08 PM 發表

德甲踢到曉飛,一踢曼聯冇料到,係咪曼聯唔夠班,夾唔到辛祖
我會覺得不是辛祖唔得,是曼聯個form用唔到佢

好多時需要找出適合個form的球員好過找了球員圍繞他再建立

因為,這樣現有的球員就未必適合了

利記高普出場至今,還有多少個存在並正選或輪換的
其實只有3個
但個form,基本都是433
即慢慢找合適的球員入個form的成功例子
曼城也是
而巴塞由尼馬出走之後,就是亂買人,而不是買返適合個form的人
加上球皇年齡大,他們又要考慮轉form

所以,當一切是圍住一個人,而不是人圍住個form
過了一些日子,始終會出事

費sir的成功,也是一樣,有那個人是不能賣,所有都是要人配合個form

現在成隊最聯只是明星,而不是為了個form而生

引用:
原帖由 superkid73 於 2021-10-27 05:54 PM 發表

之前,未過多仔時,有傳利記都想買,只不過同一道理,offer唔到穩定的出場機會
咁恭喜多仔,低買高賣,長賺長有。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-27 06:04 PM 發表

咁恭喜多仔,低買高賣,長賺長有。
但羅拔仔免費轉會  🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 20687254 於 2021-10-27 06:08 PM 發表

但羅拔仔免費轉會  🤣🤣🤣🤣
多仔為咗球會成績,寧願用到佢完約,各取所需啦。

引用:
原帖由 四歲就識打飛肌 於 2021-10-27 05:56 PM 發表

里幾年啲球星去親曼聯都死哂又冇料到
朗朗話唔係渡假,為爭冠而來

主題標籤 #德甲 #曼聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]