• 瀏覽: 9,259
  • 回覆: 87
  • 追帖: 4
明明寫住下午茶$29蚊碗,你借D2枱枱都寫$36蚊比人投訴。唔睇張單都唔知,街坊都呃!見你新開張,唔開你名。

多謝收睇!

一池春水一池花
萬縷金光萬朵霞
白玉生烟碧波暖
巧婦绣出繽紛画
熱賣及精選
引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-10-27 10:37 PM 發表

明明寫住下午茶$29蚊碗,你借D2枱枱都寫$36蚊比人投訴。唔睇張單都唔知,街坊都呃!見你新開張,唔開你名。

多謝收睇!
唔老實嘅店舖都唔開名,會累街坊喎!

引用:
原帖由 siutatbo 於 27-10-2021 11:08 PM 發表

唔老實嘅店舖都唔開名,會累街坊喎!
我都係渲洩下啫,唔開名喇,D野又唔係難食

引用:
原帖由 Eggy2k 於 27-10-2021 22:37 發表

多謝收睇!
水車館街?

引用:
原帖由 leopig 於 27-10-2021 11:16 PM 發表

水車館街?
唔好估啦,我唔會開名

即係中左九成九,,早幾個月前  間舖叫醉牛

引用:
原帖由 leopig 於 27-10-2021 11:20 PM 發表

即係中左九成九,,早幾個月前  間舖叫醉牛
唔係呢間

引用:
原帖由 Eggy2k 於 27-10-2021 23:23 發表

唔係呢間
吹吓水 咪認真

引用:
原帖由 leopig 於 27-10-2021 11:24 PM 發表

吹吓水 咪認真
我目的唔係要公審人地,都要比人地機會改過自新

引用:
原帖由 Eggy2k 於 27-10-2021 23:27 發表

我目的唔係要公審人地,都要比人地機會改過自新
早兩日我食過果間,收工早左試食 見轉左名,都係唔咁早試住

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-10-27 10:37 PM 發表

12791431 12791432

多謝收睇!
29變36升幅兩成幾...接近美國對華關稅25%
唔開名就唔好post上嚟..為何自相矛盾??

引用:
原帖由 law31 於 27-10-2021 11:35 PM 發表

29變36升幅兩成幾...接近美國對華關稅25%
唔開名就唔好post上嚟..為何自相矛盾??
開名幫人宣傳又好好咩?

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-10-27 11:36 PM 發表

開名幫人宣傳又好好咩?
問題係你食完碗麵比29定36....
假若是36元便存在欺詐成分....
你可以直接向政府機構投訴....
但係你又唔開名....只會增加更多受害者....
究竟你明唔明白我講乜嘢??

引用:
原帖由 law31 於 27-10-2021 11:41 PM 發表

問題係你食完碗麵比29定36....
假若是36元便存在欺詐成分....
你可以直接向政府機構投訴....
但係你又唔開名....只會增加更多受害者....
究竟你明唔明白我講乜嘢??
我好清楚我做緊乜野,我唔想公審人地,我只不過想分享一下一次覓食既經歷,我係樓主,我決定點去出一個食帖。最後我係比$29蚊埋單既。

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-10-27 11:44 PM 發表

我好清楚我做緊乜野,我唔想公審人地,我只不過想分享一下一次覓食既經歷,我係樓主,我決定點去出一個食帖。最後我係比$29蚊埋單既。
清楚明白曬..原來樓主最後29蚊找數...
故事完結...在此我向你說對不起...

主題標籤 #下午茶
提示:支持鍵盤翻頁左 右