• 瀏覽: 2,306
  • 回覆: 77
仲要係主場

祖記真係要補強了,有幾個位置實力係有不足。

熱賣及精選
聽講話阿朗走隊波順哂,以戴巴拿為真核,冇理由咁羞家,打左10埸,得15分,只入得14球,上季同期都有20分,入20球,到底係味阿朗拖累祖記呢?

始終都係被拖累到五勞七傷
冇咁快好得返晒

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-28 06:06 AM 發表

聽講話阿朗走隊波順哂,以戴巴拿為真核,冇理由咁羞家,打左10埸,得15分,只入得14球,上季同期都有20分,入20球,到底係味阿朗拖累祖記呢?
球王去左個隊, 起死回生, 越打越順,

最近三場, 球王入左一球, 失左十一球?

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-28 06:06 AM 發表

廢人兄好似唔記得你偶像阿朗係踢完第一場聯賽突然放祖記飛機清空LOCKER走左去,搞到祖記連搵球員頂返佢個位既時間都無。咁自私自利既人搞到隊波咁,最後仲要撓起成隊波,不知所謂.....

無左C朗, 入波少左, 嬴少左, 都好正常姐

割咗毒瘤之後要休養生息,跟住緊係要進寶啦!

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-10-28 09:59 AM 發表

廢人兄好似唔記得你偶像阿朗係踢完第一場聯賽突然放祖記飛機清空LOCKER走左去,搞到祖記連搵球員頂返佢個位既時間都無。咁自私自利既人搞到隊波咁,最後仲要撓起成隊波,不知所謂.....
即係祖記冇左阿朗唔掂啦。
哦,之前嬴左幾埸,就話冇左阿朗順哂,依家輸左,又話阿朗走得意,補唔到強。
唔該諗清楚,揀邊樣先?冇得兩樣要哂架喎。

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-28 12:43 PM 發表

即係祖記冇左阿朗唔掂啦。
哦,之前嬴左幾埸,就話冇左阿朗順哂,依家輸左,又話阿朗走得意,補唔到強。
唔該諗清楚,揀邊樣先?冇得兩樣要哂架喎。
上季有牙朗掂唔掂?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-28 12:52 PM 發表

上季有牙朗掂唔掂?
上季祖記有阿朗,10埸20分,入20球失9球,今季祖記冇阿朗10埸15分,入14球失13球。
掂唔掂你自己計啦

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-28 12:58 PM 發表

上季祖記有阿朗,10埸20分,入20球失9球,今季祖記冇阿朗10埸15分,入14球失13球。
掂唔掂你自己計啦
今季有牙朗,祖記落榜尾
敗走後,上返中上游排第七

曼聯冇牙朗,本來排第一
返黎累街坊,而家排第七

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-28 01:01 PM 發表

今季有牙朗,祖記落榜尾
敗走後,上返中上游排第七

曼聯冇牙朗,本來排第一
返黎累街坊,而家排第七
阿朗打一埸仲要係後備出埸,開季包尾入阿朗數?

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-28 01:06 PM 發表

阿朗打一埸仲要係後備出埸,開季包尾入阿朗數?
去到邊累到邊,係咪唔計比較好?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]