• 瀏覽: 12,517
  • 回覆: 133
  • 追帖: 1
我由細到大成日都有發預知夢既經歷,最近一次發預知夢就係前晚發完夢第二日就真係發生左同一件事
有時同人講返人地都唔會信你,因為個感覺同埋場景得自己知好難明確咁話到比人知個夢同現實有幾相似…

我都唔知呢啲應該叫預知夢定係似曾相識,唔知大家有冇類似既經歷可以分享?

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-10-28 11:06 AM 發表

我由細到大成日都有發預知夢既經歷,最近一次發預知夢就係前晚發完夢第二日就真係發生左同一件事
有時同人講返人地都唔會信你,因為個感覺同埋場景得自己知好難明確咁話到比人知個夢同現實有幾相似…

我都唔知呢啲應該叫預知夢定係似曾相識,唔知大家有冇類似既經歷可以分享?
成日都會,不過我發個啲都係隔好耐先實現

日有所思?

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-10-28 12:42 PM 發表

日有所思?
唔知算唔算,但係現實生活會出現返一模一樣既事有時都幾寒

類似預知唔知算唔算係幾年前,有個親戚細個照顧到大,
不過老人痴呆返左內地親戚度住,果陣D親戚夾份請左護士跟住佢,內地住大屋
佢去世當日下午瞓著左,記得見到個親戚佢講好多野,但醒左唔記得講咩,
瞓醒成身汗濕哂,隔左無半個鐘,父母打電話黎話半個鐘前佢過左身
個心怪怪的。。

我二十歲發過一個夢,夢入面係講我訓交,發夢見到一隻馬贏香港打比,但係夢入面我夢醒無買到(即係夢中有夢)
結果真正訓醒都係無買到
隻馬馬名叫一定威

引用:
原帖由 將軍漢 於 2021-10-28 02:03 PM 發表

類似預知唔知算唔算係幾年前,有個親戚細個照顧到大,
不過老人痴呆返左內地親戚度住,果陣D親戚夾份請左護士跟住佢,內地住大屋
佢去世當日下午瞓著左,記得見到個親戚佢講好多野,但醒左唔記得講咩,
瞓醒成身汗濕哂,隔左無半個鐘,父母打電話黎話半個鐘前佢過左身
個心怪怪的。。
都聽過類似的,不過應該算係報夢多啲…

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-10-28 02:22 PM 發表

我二十歲發過一個夢,夢入面係講我訓交,發夢見到一隻馬贏香港打比,但係夢入面我夢醒無買到(即係夢中有夢)
結果真正訓醒都係無買到
隻馬馬名叫一定威
冇買到先係重點
但係現實係咪真係個隻馬跑贏先

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-10-28 02:47 PM 發表

冇買到先係重點
但係現實係咪真係個隻馬跑贏先
https://youtu.be/CWDfMdlN8qA

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-10-28 02:48 PM 發表

https://youtu.be/CWDfMdlN8qA
仲記唔記得如果有買既話會贏幾多錢?

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-10-28 02:51 PM 發表

仲記唔記得如果有買既話會贏幾多錢?
唔記得

只有中六合彩呢類先係預知,其他預測或者預算的潛發展。

引用:
原帖由 stormy10 於 2021-10-28 02:54 PM 發表

只有中六合彩呢類先係預知,其他預測或者預算的潛發展。
我都想中,成日都好期待會唔會有一日可以比我發夢見到六合彩開咩

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-10-28 03:04 PM 發表

我都想中,成日都好期待會唔會有一日可以比我發夢見到六合彩開咩
通常有預知中六合彩能力,都會有預知唔中能力,但都會買我就係啦。

當買左果刻就有預知會唔會中,其實都算係預知六合彩結果。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]