• 瀏覽: 4,951
  • 回覆: 41
  • 追帖: 2
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13733324/1/20211028

周中的一輪賽事,歐洲球壇再次猛刮冷風,就連最近瘋狂入球的拜仁都0比5輸波了。

本輪周中賽事,在意甲的一場比賽中,祖雲達斯主場1比2輸給了9薩斯索羅,他們終場前被麥斯·洛佩斯(Maxi Lope)的入球絕殺。

在德國杯的比賽,拜仁0比5作客慘敗給了慕遜加柏,拜仁如此大比數失利有點讓人難以理解,球隊正選陣容都是主力,但21分鐘後就0比3落後,57分鐘後已經是0比5,甚至讓人懷疑是不是比數搞反了。

與此同時,在英格蘭聯賽盃的比賽中,曼城作客12碼大戰不敵韋斯咸,科頓射失12碼,曼城出局。

相比之下,巴塞作客0比1輸給華歷簡奴都不算冷門了,畢竟高文(Ronald Koeman)的球隊最近狀態一直很差。

西甲的另一大豪門皇馬,本輪也未能獲勝,面對奧沙辛拿的出色防守,他們只獲得了一個0比0的和波。

值得一提的是,在10月初,歐洲強隊也有過一輪集體的爆冷。當時巴黎、皇馬、拜仁全部輸波,歐洲球壇9個聯賽榜首的球隊全部輸波,情況十分罕見。

疫情波
古惑多
大莊笑呵呵

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
熱賣及精選
大敗因為主帥確診新冠病毒缺陣

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-28 11:15 AM 發表

大敗因為主帥確診新冠病毒缺陣
就算主帥瓜L左……拜仁都唔會輸5球啦……場波一定有景轟!

籮拔仔都食五寶飯

引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2021-10-28 11:29 AM 發表

籮拔仔都食五寶飯
同基斯坦奴睇齊飲五加皮

作客輸0:5唔出奇,有隊勁隊主場都輸0:5啦

唔怕啦,聯賽冠軍咪又係佢地嘅

慕遜加柏唔好咁得戚呀,唔係可能下季又唔見幾個主力啦!

拜仁輸5球快炒教練啦

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-28 11:39 AM 發表

同基斯坦奴睇齊飲五加皮
五加皮送五寶飯

引用:
原帖由 水留情 於 2021-10-28 11:46 AM 發表

撬人劇本年年上演,嚟緊目標係夏蘭特。

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-28 11:10 AM 發表

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13733324/1/20211028

周中的一輪賽事,歐洲球壇再次猛刮冷風,就連最近瘋狂入球的拜仁都0比5輸波了。

本輪周中賽事,在意甲的一場比賽中,祖雲達斯主場1比2輸給了9薩斯索羅,他們終場前被麥斯·洛佩斯(Maxi Lope)的入球絕殺。

在德國杯的比賽,拜仁0比5作客慘敗給了慕遜加柏,拜仁如 ...
呢條5串1禾味

引用:
原帖由 水留情 於 2021-10-28 11:46 AM 發表

Sommer一早就應該走

慕遜加柏 西蒙遜 上身!

錢作怪?賭注太大?

向千股一帝牙朗致敬

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]