• 瀏覽: 3,224
  • 回覆: 58
在接受意大利天空體育記者採訪時,意大利足球名宿卡雷薩談到了祖雲達斯的現狀,本輪意甲聯賽祖雲達斯1-2遭薩斯索羅絕殺。

卡雷薩表示:「這個結果確實有點不好猜到,可能現在祖雲達斯已經被排除出意甲聯賽的爭冠行列了,另外,祖雲達斯現在想要進入歐聯區都不太容易,如果不能拿到歐聯參賽資格,那麼從經濟角度來看,這就會成為一個問題。」

「今季祖記戰績不佳,現在的祖雲達斯比之前派路(Andrea Pirlo)和C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)的祖雲達斯同期少拿了5分。缺少了C.朗拿度,上面說到的這些就是結果。小堅尼(Moise Kean)?這就是他現在力所能及能做到的一切。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13733748/1/20211028

無咗球王C朗,球隊成績自然差咗

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
仲講爭冠? 前四都未必有

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-10-28 11:32 AM 發表

曼聯定巴塞?

差5分 第一場有C朗累失分 咁計唔夠公道....不如看看冇C朗差左的祖記近十場咩成績 有C朗好左的曼聯近十場又咩成績 祖近十場7勝2和1負  曼近十場4勝2和4負....🤫🤫😆😆

被基斯坦奴拖累到五勞七傷
邊有咁快好得返晒

曼聯好左未?

無 c朗之前係乜嘢球隊先?
c朗踢時成績又點?

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-10-28 11:32 AM 發表

上年無C朗,降咗班啦

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-28 12:24 PM 發表

被基斯坦奴拖累到五勞七傷
邊有咁快好得返晒
今年無C朗
靠莫拉撻入波嘅後果

C朗37都嚟,明顯走下坡得番以前5成,仲當佢後生巔峰時期

上年有牙朗咪跌到要爭四,仲要最後一場唔出牙朗先僅僅夠分

引用:
原帖由 messissem 於 2021-10-28 12:45 PM 發表

上年有牙朗咪跌到要爭四,仲要最後一場唔出牙朗先僅僅夠分
因為係完全新手派路教

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-10-28 12:49 PM 發表

因為係完全新手派路教
都係嘅
害到牙朗冇發揮

點知牙朗自薦去曼聯 又遇著soB
真係鄧佢慘

引用:
原帖由 任我擒 於 2021-10-28 12:42 PM 發表

C朗37都嚟,明顯走下坡得番以前5成,仲當佢後生巔峰時期
但佢仲要求場場正選呢, 無自知之名先係最大問題
有卡雲尼, 佢又做到後備殺手, c朗去曼聯真係多餘。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]