• 瀏覽: 26,137
  • 回覆: 93
  • 追帖: 2
以前去開主題樂園,今年去咗迪迪尼冇咩萬聖節氣氛,舊年又去咗海馬公園,除咗老蘭諗唔到有邊度有得玩?

想同女朋友一齊去,諗諗下好似得老蘭玩咁.....

熱賣及精選
屋企, 二人世界, 你扮咩都得

staycation?

引用:
原帖由 小紅兔 於 2021-10-28 03:00 PM 發表

以前去開主題樂園,今年去咗迪迪尼冇咩萬聖節氣氛,舊年又去咗海馬公園,除咗老蘭諗唔到有邊度有得玩?

我想問,萬聖節係10月31日,咁係唔係10月31日晚先出去玩?

定係10月30日晚出去玩,倒數10月31日來?

引用:
原帖由 小紅兔 於 2021-10-28 03:00 PM 發表

你唔去下其他bar? 應該好多bar有活動

老蘭有咩玩 飲野啫

疫情問題唔會有咩大型好玩活動, 將好玩改變成浪漫STAYCATION仲好

長洲,正!

引用:

全部鬼都都帶口罩,睇到都搞笑。🤣

引用:

返深圳離離21day邊度都去得

最好就係去離島玩

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2021-10-28 06:06 PM 發表

長洲,正!
兇猛的渡假屋

可以去墳場

引用:

你可以去各大墳場

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-10-28 05:10 PM 發表

我想問,萬聖節係10月31日,咁係唔係10月31日晚先出去玩?

定係10月30日晚出去玩,倒數10月31日來?
萬聖節係 11月1日。All hallow’s day

10月31日係 All Hallow’s eve (aka: Halloweeen). 萬聖節前夕

去赤柱墳場扮鬼

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]