• 瀏覽: 10,954
  • 回覆: 103
+12
引用:
原帖由 fb8509329 於 2021-10-29 02:22 AM 發表

其實楊千樺成為天后喺香港紅咗十幾廿年都幾令人費解, 樣子唱功其實好普通, 黃柏高真係成功將佢捧為天后
黃柏高係堅係有料到嘅佢嗰陣時真係捧紅過好多歌手, 可能後尾喧賓奪主人人都以為佢係唱片公司老闆,得罪咗鄭中基老豆掛,後尾佢離開鄭中基老豆間公司之後自立門戶, 同鄭中基老豆有協議唔知幾多年之內唔可以參與藝人經理人工作淨係可以接觸電影工作,黃柏高好似消聲匿跡咁

有時諗如果曾生邀請佢去入星 ...
佢90年代捧嗰啲係林憶蓮 許志安 鄭秀文,本身係紅褲仔出身嘅全能藝人,好難唔紅

2000年後捧 cookies 方力申 小肥,算罷啦,捧古巨基叫做最成功,但基仔本身有知名度,而且佢兩公婆 對商台港台DJ 好識做,打親牌都輸都仲要揾人打

我就唔覺 Paco有料,只係當年樂壇風光 佢行運揸到啲靚牌

引用:
原帖由 fb8509329 於 2021-10-29 06:44 AM 發表
感覺上鄧佩儀應該係屋企有啲事所以半年前已經去tvb請假返加拿大, 如果唔係就可能真係有bb 奉子成婚
Tania陳苑澄陳詩欣就嚟結婚, tvb女藝人多數都嫁有錢人或有有錢男友身光頸靚tvb真係多闊太 限量版手袋炫富, 反而啲女主角視后為咗事業40,50都未嫁, 佢哋曾經後生過好鬼靚好多人追, 可能太過專注事業捱到殘曬, 想結婚嘅時候已經過咗生估黃金時期, 胡定欣姚子羚陳唐詩詠佳芯個個都好恨嫁,  ...
40路女演員 佳芯最靚,開到口向醜男求婚都被拒,做到視后又如何,做到阿佘咁又如何

新一代妹妹仔就醒,而家嫁都唔擔保白頭到老,但嗱嗱聲生個B減低離婚機會,就算離都收贍養費 收到個仔18歲,即係自己50歲前都有人養

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-30 05:13 PM 發表

水魚實在太黃...之前阿廉幫佢洗底唔成功
又要搵曹永廉出場

引用:
原帖由 前晚捉牛牛 於 2021-10-30 08:47 PM 發表

40路女演員 佳芯最靚,開到口向醜男求婚都被拒,做到視后又如何,做到阿佘咁又如何

新一代妹妹仔就醒,而家嫁都唔擔保白頭到老,但嗱嗱聲生個B減低離婚機會,就算離都收贍養費 收到個仔18歲,即係自己50歲前都有人養
李佳芯而家死都唔認話同嗰位醜男人拍拖喎仲話一直都係朋友,應該係想開定條路吸引啲有錢佬追佢掛

處女黨全部都嫁咗仲要老公都有米除咗九姑娘個個都好幸福
胡說八道會如果有得揀寧願唔做視后

冇錯呀有錢人最緊要就係生仔

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-29 02:43 PM 發表

如果鄧佩儀真係有bb...似楊思婍自毀前程以後唔洗至意再有女一做希望佢係屋企有啲事
產後復出大有人在鍾嘉欣tvb重金禮聘佢返嚟拍戲,香香都一樣擔正
問題係觀眾緣, 有觀眾緣先至吸到收視幫公司搵到廣告賺到錢

引用:
原帖由 fb8509329 於 2021-10-30 09:57 PM 發表

產後復出大有人在鍾嘉欣tvb重金禮聘佢返嚟拍戲,香香都一樣擔正
問題係觀眾緣, 有觀眾緣先至吸到收視幫公司搵到廣告賺到錢
香香..bb來了2己經劣評如潮...收視又一般...應該冇乜機會再擔正
鍾嘉欣tvb唔似重金禮聘佢..佢老公本身冇乜米...如果唔係..疫情前嘉欣唔會成日返港做濕碎啇場show

引用:
原帖由 fb7b25fc6bc520 於 2021-10-29 05:07 PM 發表

前排有內地網民發現, 優酷網內佢有份做嘅劇, 演員名單一欄刪走哂佢個名, 法證5係優酷合拍劇, 所以要OUT

https://tieba.baidu.com/p/7578936938?red_tag=1842277875
其實唔止黃翠如好多tvb當紅嘅花旦小生星夢都係黃嘅不過delete曬啲post當冇事咁發生過,如果唔同紅啲就一早畀tvb炒曬, 張明偉嗰啲根本冇可能有得留低tvb,雪佢都費事, 拿拿聲劃清界線算呀

星夢兩位最受歡迎男歌手周柏豪同胡鴻鈞
視後田蕊妮李佳芯
女主角 黃翠如

曾生新抱都危險㗎曾生個仔少年的你票房咁強勁又代表中國參加奧斯卡但之前2公婆佔中嗰時撐過手足被大陸封殺,佢本身有料到,美國請佢去拍科幻劇, 改編劇本嗰本小說係中國人寫嘅專登搵過華人監製

兩套合拍劇搵咗蔡潔佢本身係內地人身景應該安全, 而且個樣又靚女又後生又有啲似李佳芯, 演技又唔差, 黃宗澤兩套都係做男主角, 而家合拍片審查好嚴,唐人街拖咗幾年都未有得播, 而家要搵有知名度又有演技個底又乾淨嘅演員真係難過登天,有乜辦法唔套套都係黃智雯,黃智雯做嚟做去都madam形像真係算ok, 仲有林夏薇本身都係唔係一線角色唔係做開女一,近年嘅演出被讚賞, 重頭劇擔正, 加上佢背景後台夠勁

其實其他女一冇劇拍, 都有啲綜藝做下都叫做有啲曝光率, 總結嚟講坐冷板凳嗰啲通常都係做個女主角咩唔起飛或者觀眾緣低落,畀網民係咁攻擊, 各有前因莫羨人, 鍾嘉欣岑麗香呢生完仔生完bb tvb都求佢哋返嚟擔正, 胡杏兒佘詩曼呢啲tvb應該不停咁樣打動佢哋, 大陸咁好景就係唔會睬你, tvb做咗咁多年捧紅個咁多人邊啲係可造之材係潛力股佢會唔知咩

想慳錢唔拍劇

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-30 10:17 PM 發表

香香..bb來了2己經劣評如潮...收視又一般...應該冇乜機會再擔正
鍾嘉欣tvb唔似重金禮聘佢..佢老公本身冇乜米...如果唔係..疫情前嘉欣唔會成日返港做濕碎啇場show
幾年前鍾嘉欣生第一個bb 好似話未坐完月仲要每日泵奶畀個bb,所以泵定好多擺喺冰箱嗰時聽聞佢係坐頭等客位返嚟, 佢搭十幾個鐘頭返嚟出完event 嘅跟住就即刻搭飛機返去,頭尾都冇三日  因為係首個產後復出嘅events, 聽聞人工有幾十萬, 以前經濟好而且佢嘅出現真係製造到好多noise報章都爭住報道
以前嗰啲名牌係出價好高㗎專請啲紅星巨星 係而家畀嗰啲妖人整到cheap曬, 張曼玉已經唔拍戲啦淨係話出去嗰啲名牌event 出場都唔使十分鐘就話唔知賺一百幾十萬

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-29 02:41 PM 發表

Hubert佢似2年前想開演唱會...又社會事件又疫情..廷遲正常...tvb推十月初五..11月出街..希望演唱會做勢
之前tvb報警話citibank贊助商畀黃人搞
citibank仍然贊助佢哋定已經縮咗沙?

所以開演唱會真係睇時機, 聲夢個比賽一完就即刻開演唱會繼續延續個聲勢, 聽聞個比賽未完之前已經book定麥花臣,所以點解會搵咁細嘅場,因為嗰時冇諗過會咁受歡迎搞到啲fans話買唔到飛, 以前fred星夢傳奇,肥何都即刻同佢開演唱會啦咪一樣爆
十月初五的月光咁遲先做應該唔係太幫到個聲勢 gigi 做嘉賓應該可以幫下手啩

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-30 10:17 PM 發表

岑麗香有觀眾緣
佢而家經理人合約應該係手工藝係王祖藍嗰間公司都係邵氏旗下
佢幾多廣告拍嗰套戲都多bb來了2都多廣告贊助
演技好冇觀眾緣吸唔到廣告其實冇咩意思

引用:
原帖由 fb8509329 於 2021-10-29 04:21 AM 發表

因為個男人有老婆姚子羚好似係小四添呀
總之七國咁亂呀
後來姚子羚承認拍過拖分咗手但係過咗一排之後又被拍到同嗰條仔嘅阿媽食飯疑似藕斷絲連跟住佢就話係普通朋友交往
哦,咁佢溝過個好男人,事正企理帶得出嚟見人唔失禮咪可以洗底囉

引用:
原帖由 大樹小花 於 2021-10-31 01:30 PM 發表

哦,咁佢溝過個好男人,事正企理帶得出嚟見人唔失禮咪可以洗底囉
如果好男人咁容易搵嘅
咁多位視后就唔使年過四五十歲都雲英未嫁
除咗人品,家底亦都好重要
起碼搵到長期飯票唔使出嚟捱
有錢人多數都娶後生女起碼生仔都容易啲

引用:
原帖由 fb8509329 於 2021-10-31 01:58 PM 發表

如果好男人咁容易搵嘅
咁多位視后就唔使年過四五十歲都雲英未嫁
除咗人品,家底亦都好重要
起碼搵到長期飯票唔使出嚟捱
有錢人多數都娶後生女起碼生仔都容易啲
咁揾唔揾到好男人都要睇佢自己係咩人,遇到人哋又中唔中意佢囉,有d 或者會好奇心見下呢啲明星仔,但好多明星仔俾人就慣以為自己高人一等,玩慣洗慣食慣,有條件又好嘅男人都識揀女人嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]