• 瀏覽: 12,502
  • 回覆: 71
+2
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-10-29 10:56 AM 發表
張曦雯拍果套十兄弟,好似 tvb 未播過??
好似最後無開拍

人地返鄉下探親都要被樓主指指點點

引用:
原帖由 PiersMorgan 於 2021-10-29 11:16 AM 發表

好似最後無開拍
睇預告片好似幾正

放假散心叫敗走 ? d 人係咪睇下醫生好少少  ?

引用:
原帖由 今晚有飯開 於 2021-10-29 07:03 AM 發表

我估,暗D暗D咁出劇,唔知個藝人受唔歡迎,連續出劇都無收視無話題,咁正明個藝人唔掂,藝人公司都無得好怨,棒下個啦!
個問題就係張曦雯呢類明明氣質係OPEN/IG MODEL個類就應該安排呢類等佢可以入型入格既角色, 唔係典型TVB鄰家女人角色, TVB D女主角角色大部分都係斯文乖女/女強人, 好少選擇

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-10-29 11:01 發表

咁都有得賴
咁中國恆大收皮在即又關邊個事,係咪又係CIA同黑暴背後搞局呀
TVB搞到現在咁係佢自身不思進取問題,完全唔關人事
你睇愛回家呢 D 垃圾劇就知道個台有幾垃圾
你醒下好嗎?
TVB拍少D劇, 自然少D演員有工開
但點解TVB會拍少D劇呢?
以VIUTV計, 假設佢以$100萬去買一「套」韓劇返嚟播, 可以有3點收視
但TVB以近百萬拍一「集」電視劇, 可以有20點收視
咁你做老闆, 你會拍劇定買套劇嚟播? 你有無發現, 過去TVB都會有大陸劇, 但今年81台無播過?

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-10-29 12:17 PM 發表

你醒下好嗎?
TVB拍少D劇, 自然少D演員有工開
但點解TVB會拍少D劇呢?
以VIUTV計, 假設佢以$100萬去買一「套」韓劇返嚟播, 可以有3點收視
但TVB以近百萬拍一「集」電視劇, 可以有20點收視
咁你做老闆, 你會拍劇定買套劇嚟播? 你有無發現, 過去TVB都會有大陸劇, 但今年81台無播過?
咁關人乜事
TVB不思進取同黃C有乜關系

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-10-29 12:21 發表

咁關人乜事
TVB不思進取同黃C有乜關系
咁有班黃C HATER係到, 針對廣告商,
廣告又少咗, 唔敢落廣告
但收入少咗支出又無少到, 自己開少D戲啦
咁你明未?

附件

90630894_595245537998966_8546902167905107968_n.jpg(156.69 KB)

2021-10-29 12:23 PM

人地去美國遊行玩姐
打工都要放假啦

遲下張曦雯有劇拍啦

佢個樣咁老,原來得31歲

喺香港無工開,出去遊山玩水有咩問題?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]