• 瀏覽: 3,089
  • 回覆: 64
西甲

巴塞 4-2 皇蘇 (4)
巴塞 3-1 華倫西亞 (11)
巴塞 3-0 利雲特 (19)
巴塞 2-1 基達菲 (20)

包包 1-1 巴塞 (8)
加的斯 0-0 巴塞 (17)
巴塞 1-1 格蘭納達 (18)

巴塞 1-2 皇馬 (1)
華歷簡奴 1-0 巴塞 (5)
馬體會 2-0 巴塞 (7)

歐聯
巴塞 0-3 拜仁
賓菲加 3-0 巴塞
巴塞 1-0 基輔戴拿模

巴塞順返哂,球技大解放,聯賽順到對前10球隊取得1勝1和3負既佳績。

咁對降班區球隊呢?

4對榜尾球隊強勢取得不敗戰績(主場2勝1和,作客1和)

除左大炒尾2既利雲特外,仲熱血反勝包尾既基達菲,主場90分鐘熱血追和格蘭納達。去到作客熱血萬里長城陣零封17名既加的斯,呢到輕輕鬆鬆豪取8分。

去到歐聯, 頭兩場大爆冷輸俾拜仁同賓菲加,之後出一出力就輕取基輔戴拿模,有-5既得失球,排名坐3望1,出線霸氣盃在望。

因何高文帶領巴塞取得如此輝煌既成績,都要落鑊炒魷既?

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
熱賣及精選
引用:
原帖由 XaviSimons2.0 於 2021-10-28 04:18 PM 發表

大腦邏輯話:美斯害到巴塞5勞7傷
不過我唔覺得係咁 
巴塞冇人情味踢走美斯,而家真係幾抵死
我已轉會巴黎,巴塞點衰都唔關我事
暫時未見過「美斯害到巴塞5勞7傷」係大腦師兄口中出現過,有冇source睇睇?? 還是閣下用錯左大腦師兄所謂既邏輯??

排榜首都炒華維迪啦

引用:
原帖由 XaviSimons2.0 於 2021-10-28 04:32 PM 發表

我同你一樣,當睇唔到就得架啦
大腦講咩都唔好理,包括巴塞注碼波,我都唔認同佢
我邊有當睇唔到同唔理,唔見我問你攞「美斯累到巴塞5勞7傷」既source睇咩??

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-10-28 04:35 PM 發表

排榜首都炒華維迪啦
個陣時未順返哂,球技未解放喎

引用:
原帖由 XaviSimons2.0 於 2021-10-28 04:49 PM 發表

你問我就要比? 你唔好咁懶啦,自己搵啦
講你又唔信,唔信又要問,你咪當冇發生過咪得囉
好似2:8咁,我都當冇發生過,個人即時開心返哂
搵左搵唔到,見你咁清楚打算問下,點知又係冇,原來巴塞順返哂,球技大解放先係岩既,唔該師兄

引用:
原帖由 XaviSimons2.0 於 2021-10-28 04:50 PM 發表

是但啦,而家個個美迷都轉左會巴黎,係榜首幾L威威自豪
巴塞有L人理咩
1個順返哂,球技大解放被炒
另1個未順返哂,球技未大解放被炒

兩者情況大不同,咁都攞黎比較,唔可以咁事但嫁

引用:
原帖由 XaviSimons2.0 於 2021-10-28 04:53 PM 發表

@守到你冇聲出 唔好咁啦
反正巴黎係榜首,都唔知你出貼黎有咩意思
J下榜首咪又開心一日囉
無啦啦@我做咩?   討論無分支持邊隊,咁岩我想討論下巴塞,好奇順返哂,球技大解放,成績輝煌仲炒人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]